Τέλος ο Ρομπέρ από Πανθρακικό, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την ΑΕΔ!

Την λύση της συνεργασίας του με τον Μπερτράν Ρομπέρ ανακοίνωσε ο Πανθρακικός και πλέον επιβεβαιώνει ακόμη περισσότερο τις πληροφορίες που υπάρχουν πως ο Γάλλος έχει συμφωνήσει με την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ένα… βήμα πιο κοντά στον Ρομπέρ βρίσκονται πλέον οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Έβρου, καθώς νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ο Πανθρακικός ανακοίνωσε και επίσημα τη λήξη της συνεργασίας της με τον Γάλλο εξτρέμ.

Το αξιωσημείωτο της υπόθεσης μάλιστα είναι πως πριν λιγές εβδομάδες ο σύλλογος από τη Κομοτηνή είχε γνωστοποιήσει την παραμόνη του και για την επόμενη σεζόν ενώ μόλις πριν μια εβδομάδα παραχωρούσε συνεντεύξεις για την παρουσία του στον Πανθρακικό και τους στόχους της νέας σεζόν.

Όπως όμως ενημερωθήκατε από το ThrakisportS το πρωΐ, την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή στο Διδυμότειχο με τον προεδρο Σάκη Κολιούμπα και με μέλη της διοίκησης αλλά και με τον παίκτη της ΑΕΔ και πρώην του Πανθρακικού Κώστα Γκιντίδη και όπως όλα δείχνουν οι επαφές που ακολούθησαν, τον έπεισαν να αφήσει την πρωτεύουσα της Ροδόπης και να μεταβεί στο ακριτικό Διδυμότειχο ενισχύοντας τις προσπάθειες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παρακάτω, η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

«Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Bertrand Robert και συνεχίζει τον σχεδιασμό της ώστε να φτάσει η ομάδα μας εκεί που αξίζει.»

Πλέον αναμένονται και από εκεί οι όποιες ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες…