Στο Σαλέ η αποχαιρετιστήρια συνάντηση Πανόπουλου με τους φορείς της Ξάνθης! Οι 10 συμμετέχοντες…

Στο Σαλέ πραγματοποιήθηκε αργα το απόγευμα της Τριτης η αποχαιρετιστήρια συνάντηση του Χρήστου Πανόπουλου με τους τοπικούς φορείς της Ξάνθης και της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Τελικά, λόγω της κρισιμότητας της υπόθεσης και παρά το γεγονός ότι υπήρχε σε εξέλιξη η στρατιωτική κρίση με την Τουρκία με την επιφυλακή στην οποία είχαν τεθεί όλες οι στρατιωτικές μονάδες του Δ’ Σώματος Στρατού στην Θράκη αλλά και ότι βρισκόταν όλη μέρα στην Αλεξανδρούπολη λόγω και της επίσκεψης της Γιάννης Αγγελοπούλου, στην συνάντηση προσήλθε και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος. Παρών ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης.

Είχαν κληθεί και παραβρέθηκαν επίσης και οι τέσσερις δήμαρχοι της περιφερειακής ενότητας, ο Γιώργος Τσιτιρίδης από τον Δήμο Αβδήρων, ο δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο δήμαρχος Μύκης Ντελί Ριτβάν και φυσικά ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης μαζί με τον αντιδήμαρχό του Μανώλη Φανουράκη. Προσκλήθηκε επισης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξανθης Στέλιος Μωραΐτης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης ενώ παρέστη και ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, γεγονός που δείχνει ότι μάλλον κλήθηκαν και οι τρεις βουλευτές του νομού αλλά παρέστη μόνο ο ένας (οι έτεροι είναι ο Σπύρος Τσιλιγγίρης της ΝΔ και ο Μπουρχάν Μπαράν του ΚΙΝΑΛ).

Νωρίτερα και ξεχωριστά από τους υπόλοιπους είχε πραγματοποθηθεί συνάντηση του Χρήστου Πανόπουλου με τον μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμων. Σε αντίθεση με αυτό που διέρρευσε περί δείπνου, η αυνάντηση του Πανόπουλου με τους φορείς δεν είχε φαγητά παρά μονάχα… καφέ. Μάλλον της… παρηγορίας για τους θρακιώτες κοινωνικούς παράγοντες, που προσπάθησαν να τον μεταπείσουν αλλά προσέκρουσαν σε τοίχο – αφού ο Πανόπουλος φάνηκε αποφασισμένος να κλείσει το μαγαζί αν δεν βρεθεί επενδυτής-αγοραστης. Και τους επανέλαβε ότι ο ίδιος δεν έχει βρει κάτι, βυθίζοντάς τους σε έντονο προβληματισμό.