Pre League: Εντυπωσιακές και ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις ετοιμάζει ο Άθλος Ορεστιάδας

Με γοργούς και σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται το μεταγραφικό πλάνο με τις πρώτες ανακοινώσεις παιχτών να βρίσκονται πολύ κοντά στον Άθλο Ορεστιάδας.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες μετά την ανακοίνωση επέκτασης της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Τσιακμάκη να μην έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση παίχτη αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Άθλος έχει κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι έχοντας εστιάσει αρκετά στην Θρακιώτικη αγόρα ενώ είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν και ανανεώσεις σχεδόν τον περισσότερων παιχτών της περσινής ομάδας. Επιπρόσθετα υπάρχουν και συζητήσεις με αλλοδαπό παίχτη για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ και εννοείται περισσότερες λύσεις στα χέρια του κόουτς Τσιακμάκη.

Με το ρόστερ που ετοιμάζουν οι διοικούντες του Άθλου Ορεστιάδας γίνεται αντιληπτός και ο στόχος που έχουν θέσει για την χρονιά που έρχεται και σίγουρα δεν είναι αυτός της επιβίωσης στην Pre League αλλά ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο νέο αυτό πρωτάθλημα.