Γ’ Εθνική: «Φλερτ» από Έβρο στον Ρομπέρ παρότι ανανέωσε στον Πανθρακικό

Σε μια μεταγραφική… «βόμβα» σκοπεύει να προχωρήσει η ΑΕΔ, έχοντας βολιδοσκόπησει ενδελεχώς την περίπτωση του πολύπειρου πρώην παίκτη του Πανθρακικού και του ΠΑΟΚ Μπερτράν Ρομπέρ, με τον οποίο μάλιστα έχουν αρχίσει ήδη οι πρώτες επαφές.

Ο Ρομπερ βρέθηκε στο Διδυμότειχο, με τον προεδρο Σάκη Κολιούμπα και με μέλη της διοίκησης αλλά και με τον παίκτη της ΑΕΔ και πρώην του Πανθρακικου Κώστα Γκιντίδη. Μάλιστα διέρρευσε και σχετική φωτογραφία.

Πρόκειται σαφώς για μία κίνηση που δείχνει τις προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας, η οποία εάν εν τέλει πραγματοποιηθεί θα ισχυροποιήσει σημαντικά την επιθετική της γραμμή ενόψει της ερχόμενης σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο 36χρονος εξτρέμ από τον περασμένο Γενάρη επέστρεψε έπειτα από μια τριετία στον Πανθρακικό, θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα της Κομοτηνής, όπου διαμένει με χτην οικογένειά του, να επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες.

Πρόσφατα μάλιστα είχε ανανεώσει την συνεργασία του με τον Πανθρακικό, κάτι που ωστόσο δεν πτόησε τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Έβρου να ξεκινήσουν επαφές με την πλευρά του Γάλλου, θέλοντας σε πρώτη φάση να διερευνήσουν το ενδεχόμενο να του φορέσουν την πράσινη φανέλα του Έβρου.