Το «αντίο» του Ματίας Κάστρο στη συντόμη επιστρόφη στον ΑΟΞ

Το αποχαιρεστήριο μήνυμά του προς την ομάδα της Ξάνθης εξέδωσε μέσω των social media ο Αργεντινός επιθετικός Ματίας Κάστρο.

Το διάρκειας έξι μηνών (αποκτήθηκε ξανά τον περασμένο Γενάρη) συμβόλαιο του Κάστρο ολοκληρώθηκε και ο Αργεντινός αποχαιρετά για δεύτερη φορά την Ξάνθη, έπειτα από την πρώτη του θητεία στον ΑΟΞ από το καλοκαίρι του 2017 εώς και εκείνο του 2019. Συνολικά, και στις δύο θητείες του, μέτρησε 65 συμμετοχές με 11 τέρματα (9 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο) και 2 ασίστ.

Ο Κάστρο μη ξεχνώντας τα όσα έχει περάσει με την θρακική ομάδα, έσπευσε μέσω ανάρτησης να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του ΑΟΞ και τους ευχηθεί να ξεπεράσουν σύντομα τις δυσκολίες.

Το μήνυμα του Αργεντινού επιθετικού:

«Μια άλλη σεζόν τελειώνει με δύσκολες στιγμές που ξέραμε πώς να ξεπεράσουμε, φτάσαμε στο στόχο με πολλή προσπάθεια. Είμαι ευγνώμων που ήμουν μέλος αυτού του συλλόγου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς, όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην Ξάνθη που μας βοήθησαν πάντα και συνοδεύουν τους συναδέλφους μου που τους εύχονται το καλύτερο και ότι μπορούν να βρουν το καλύτερο για τον καθένα. Εύχομαι η Ξάνθη να ξαναβρεί τους χρόνους δόξας. Εις το επανιδείν»