Τέλος μετά από τρία χρόνια ο Φώτης Νταβουλτζόπουλος από τον Λεύκιππο – Aνακοινώθηκε από τον ΑΓΣΙ

Ο 24χρονος forward Φώτης Νταβουλτζόπουλος αποχωρεί από τον Λέυκιππος και την Ξάνθη μετά από τρία χρόνια προσφοράς στην ομάδα, αφού ανακοινώθηκε από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Ο καβαλιώτης αθλητής ύψους 1,95 ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αρίωνα Ξάνθης μόλις στην ηλικία των 6 ετών, με τον οποίο έκανε τις πρώτες στου συμμετοχές με την ανδρική ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2017 παραχωρήθηκε στον συμπολίτη Λεύκιππο όπου αγωνιζόταν μέχρι σήμερα. Πανηγύρισε μαζί του στην κατάκτηση του τίτλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και της ανόδου αρχικά στην Γ’ και πλέον στην Β’ Εθνική.

Η ανακοίνωση της ομάδας των Ιωαννίνων:

«Ο ΑΓΣΙ ανακοινώνει την απόκτηση του Forward Φώτη Νταβουλτζόπουλου.
Ο Φώτης είναι γεννημένος στις 6/12/1995, έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στη θέση «4».
Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις Ακαδημίες του Γ.Α.Σ. Αρίωνα Ξάνθης. Έπειτα από 4 χρονιές που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας στο τοπικό της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.(2013-2017), φτάνοντας σε ημιτελικό ανόδου και κυπέλλου, πήρε μεταγραφή για τον Λεύκιππο Ξάνθης.
Την πρώτη του σεζόν στην ομάδα (2017-2018) κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το κύπελλο της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. ανεβαίνοντας στη Γ΄ Εθνική. Τη σεζόν 2018-2019 ο Λεύκιππος κατετάγη 4ος στον 4ο όμιλο, ενώ πέρυσι (2019-2020) η ομάδα πήρε το εισιτήριο ανόδου από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική.
Ο 25χρονος αθλητής σπουδάζει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Ξάνθης.
Φώτη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΓΣΙ. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!»