ΕΠΣ Ξάνθης: Τέλος o Κριεζής από το ΔΣ του Ηρακλή Ζυγού, δεύτερη θητεία Τερζανίδη την προεδρία

Την Δευτέρα 20 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Ηρακλή Ζυγού, κατά τη διάρκεια της οποίας διενεργήθηκαν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.

Πρόεδρος συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη θητεία ο Δημήτρης Τερζανίδης με την σύνθεση του Δ.Σ να απαρτίζεται ακόμα από τους Γιώργο Παπαδόπουλο, Γιώργο Γαλέντζο, Ευριπίδη Παπαδόπουλο και Μάκη Σαμαρά που επανεκλέχθηκαν καθώς και τρία μέλη που εξελέγησαν για πρώτη φορά: τους Κλεάνθη Ακτενίζογλου, Βασίλη Μήτσιο και Γιώργο Τσιλιγκαρίδη.

«Όλα τα παραπάνω με την στήριξη του μεγαλομετόχου της ομάδας Θεοδωρίδη Παναγιώτη, του οποίου η παρουσία είναι καταλυτική», σχολιάζει σε ανακοινωση του ο Ηρακλής Ζυγού, ο οποίος ακόμα ευχαριτεί θερμά τα τρία μέλη που αποχώρησαν: τον Θεόδωρο Χαραλαμπίδη, τον έταιρο μεγαλομέτοχο για πάνω από μια δεκαετία και με πολύ σημαντική προσφορά, τον Γιώργο Αβερόπουλο ο οποίος βοηθά και βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα και τον Νίκο Κριεζή.

Για τον τελευταίο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ό,τι και να πούμε για την προσφορά του, δεν μπορεί να αποτυπωθεί μέσα σε μερικές γραμμές του κειμένου. Ο άνθρωπος “τα πάντα όλα” τα τελευταία 15 χρόνια, ο οποίος οργάνωσε και μεταμόρφωσε την ομάδα μας, οδηγώντας την στον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών. Φέτος και σεβόμενοι την απόφαση του να ξεκουραστεί δεν θα τον έχουμε “ενεργό”. Δεν θα αναφερθούμε περαιτέρω, πόσο μάλλον να κάνουμε ειδικό αφιέρωμα, ευελπιστώντας ότι η απόφαση του θα είναι μια μικρή παρένθεση, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες και να τον έχουμε όσο το δυνατόν συντομότερα δίπλα μας».

Στα αξιοσημείωτα της γενικής συνέλευσης, η πρόθεση μελών και παλιών ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στην προηγούμενη γενιά που κατέκτησε το πρωτάθλημα να βοηθήσουν ενεργά και την επαναδραστηριοποίηση της ομάδας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ηρακλή Ζυγού.