Έκλεισε στον Ολυμπιακό Βόλου ο πρώην άσος των ΓΑΣ και ΑΕΚ Χρήστος Σιμάκης

Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου ο πρώην σούτινγκ γκάρντ του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής Χρήστος Σιμάκης, ο οποίος αλλάζει ομάδα αλλά όχι πόλη, αφού πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα της Νίκης Βόλου.

Ο 26χρονος Βολιώτης απόφοιτος της Νομικής του ΔΠΘ έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του B.C. Βόλος, ενώ πήρε τις πρώτες του εμπειρίες από Εθνικές Κατηγορίες για την Γ’ Εθνική με την ΑΕ Κομοτηνής και στην συνέχεια τον ΓΑΣ. Πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα της Νίκης Βόλου πριν ανακοινωθεί πλεόν επίσημα από τον τοπικό Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ομαδας:

«Η Διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Σιμάκη.
Ο 26χρονος Βολιώτης αθλητής (1.85, SG) έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του B.C. Βόλος, ενώ έχει και σημαντική εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε Γ΄ Εθνική με Α.Ε. Κομοτηνής και Γ.Α.Σ. Κομοτηνής, ενώ τη σεζόν 2017 – 2018 ήταν 5ος σκόρερ του 2ου Ομίλου Βορρά της Γ΄Εθνικής με 426 πόντους. Την περσινή χρονιά ήταν μέλος της Νίκης Βόλου, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.»

Ο Χρήστος Σιμάκης, στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε:
«Έχουμε ένα καλό ρόστερ, η ομάδα έχει φιλοδοξίες, οπότε η δουλειά θα ξεκινήσει από νωρίς και βήμα – βήμα θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Προσωπικά, θέλω να μπαίνω στο γήπεδο και να περνάω ωραία, γνωρίζω τα περισσότερα από τα παιδιά με τα οποία θα είμαστε μαζί και θεωρώ ότι θα δέσουμε γρήγορα. Από κει και πέρα, στόχος μας είναι η άνοδος, αυτό είναι που προέχει και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».