Απίστευτο! Ούτε οι τοπικές εφημερίδες της Ξάνθης έκαναν πρώτο τους θέμα την αποχώρηση Πανόπουλου

Το ThrakiSportS μετά την βαρυσήμαντη συνέντευξη Τύπου του Χρήστου Πανόπουλου με αλεπάλληλα άρθρα του σχολίασε το γεγονός ότι δυο ώρες μετά από την είδηση-βόμβα περί αποχώρησής του από το ποδόσφαιρο, η είδηση δεν ήταν καν στις βασικές των βασικών αθηναϊκών και σαλονικιώτικων αθλητικών ιστοσελίδων.

Το πρωί παρουσιάσαμε και τα πρωτοσέλιδα των επτά καθημερινών αθλητικών εφημερίδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Οπως μπορέσατε να δείτε, από τρία ήταν εντελώς εξαφανισμένη η είδηση (το ένα μάλιστα αφορούσε ουδέτερη και θεωρητικά έγκυρη εφημερίδα) ενώ στα αλλα τέσσερα ήταν ένα απλό μονόστηλο, αρκετά υποβαθμισμένη.

Θα μπορούσε βέβαια να υπάρξει δικαιολογία ότι για την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη η Ξάνθη δεν πουλάει, ειδικά οταν μιλάμε για μια περίοδο με καυτή επικαιρότητα λόγω της αναβολής του τελικού Ολυμπιακου-ΑΕΚ, τον ερχομό νέου προπονητή στον Παναθηναϊκό και τις φήμες που υπάρχουν για κρίση στις σχέσεις Βιεϊρίνια-ΠΑΟΚ.

Ωστόσο για τις τοπικές εφημερίδες της Ξάνθης δικαιολογία δεν υπάρχει. Δεν μπορεί να μην υπάρχει πρώτο θέμα αυτή η είδηση. Κι όμως! Κάνοντας μια περιπλάνηση στα πρωτοσέλιδα των τοπικών εφημερίδων θα διαπιστώσει ότι και τα ίδια τα ΜΜΕ της Ξάνθης υποβαθμίζουν τα όσα ανέφερε ο μεγαλομέτοχος. Αυτό το τέλος εποχής περνά ως 4ο και 5ο θέμα ακόμα και για τον τοπικό Τύπο της Ξάνθης.

Και αν αυτή είναι η αντιμετώπιση του τοπικού Τύπου, είναι προφανές ότι αποτελεί σημάδι δυσοίωνο για το μέλλον του συλλόγου. Αν οι ίδιοι οι ντόπιοι τελικά δεν ασχολούνται, αν δεν τους απασχολεί η αποχώρηση Πανόπουλου και το ενδεχόμενο λουκέτου στην μοναδική επαγγελματική ομάδα σε όλη την Θράκη, τότε το τέλος αυτής (και όχι μόνο του Πανόπουλου σε αυτήν) θα μπορούσε να έρθει πιο γρήγορα.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αφημερίδων της Ξάνθης της Τετάρτης:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020