Ανακοίνωσε συμφωνία με τον Αδάμ Καλoγρανά ο Πανθρακικός

Ανακοίνωσε συμφωνία με τον 18χρονο ταλαντούχο κομοτηναίο αμυντικό μέσο και πλάγιο αμυντικό Αδάμ Καλογρανά ο Πανθρακικός.

Ο Καλογρανάς ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση και εν συνεχεία έπαιξε στις αναπτυξιακές ομάδες του ΑΟΞ.

Επέστρεψε στην Ροδόπη και τον Ίασμο, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Η ανακοίνωση του Πανθρακικού που εκδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης είναι η εξής:

«Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αδάμ Καλογρανά.Ο Αδάμ είναι ακόμα ένα μέλος του ποδοσφαίρου της Ροδόπης, πάνω στους οποίους κτίζεται ο νέος Πανθρακικός. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος αλλά και ως πλάγιος αμυντικός.
Γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 2002 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, από οπου μετακόμισε στην Ξάνθη αγωνιζόμενος στην Κ15 και Κ17 του ΑΟ Ξάνθης. Η επιστροφή του στα γήπεδα της Ροδόπης τον βρήκε στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, όπου πανηγύρισε το νταμπλ ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα της Δόξας Γρατινής.
Καλωσορίζουμε τον Αδάμ στην μεγάλη Πράσινη οικογένεια και του ευχόμαστε πολλές Πανθρακικές επιτυχίες…»