Α2 Ανδρών: Σε φάση “επιβίωσης” ο Ερμογένης Ξάνθης εξαιτίας της κρίσης του Covid19

Σε φάση “επιβίωσης” θα μπεί την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ερμογένης Ξάνθης εξαιτίας του COVID19 και τις οικονομικές συνέπειες που έχουν προκύψει.

Ξεκινώντας από το ρόστερ μετά την μεταγραφή του Ανδρεάδη στην ΑΕ Κομοτηνής και ακόμα δύο περιπτώσεων παιχτών που έχουν υπογράψει σε άλλες ομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, στο φετινό ρόστερ θα παραμείνουν τα δύο μεγάλα όπλα της ομάδας στις άκρες, ο Γιώργος Τερζόγλου και ο Ραφαήλ Μπανιώτης ενώ θα παραμείνουν και αρκετά ακόμα ονόματα στο ρόστερ όπως ο Ματθαίος, Μετγιάζης, Βογιατζής, Λατζουράκης.

Φυσικά και προπονητής της ομάδας θα παραμείνει ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο οποίος θα προσπαθήσει να διατηρήσει τους Ξανθιώτες και φέτος στην Α2 Ανδρών.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις άνθρωπος της διοίκησης τόνισε ότι φέτος θα ακολουθηθεί “λιτότητα” αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι, “με τα φετινά δεδομένα μπαίνουμε σε φάση συντήρησης ώστε να επιβιώσουμε από τις οικονομικές δυσκολίες της χρονιάς που έρχεται” ενώ χαρακτήρισε θετική την εξέλιξη με τον διαχωρισμό τον ομίλων και την παρουσία περισσότερων Θρακιώτικων ομάδων, “φυσικά σε αυτά τα νέα δεδομένα θα μας βοηθήσει και η προσαρμογή της Α2 και των ομίλων από την ΕΟΠΕ σε πιο βιώσιμη διοργάνωση κυρίως τις μετακίνησεις που λιγοστεύουν. Τέλος είναι ευχάριστο και μας χαροποιεί η παρουσία του Έβρου Σούφλιου και του ΕΘνικού Αλεξανδρούπολης στην κατηγορία πράγμα που δυναμώνει την Θρακιώτικη παρουσία μας και μακάρι να επιστρέψουν όλες ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο”.