Παγωμάρα στον Δήμο Ξάνθης – Δεν περίμεναν την αποχώρηση του Χρήστου Πανόπουλου

Παγωμάρα επικρατεί σε ανώτατα στελέχη του Δήμου Ξάνθης με την απόφαση Πανόπουλου να αποχωρήσει από την ομάδα και γενικά το ποδόσφαιρο μέχρι και τις 14 Αυγούστου.

Οπως έχει γράψει το ThrakiSportS, για τις 19:00 το απόγευμα υπήρχε ραντεβού. Η αίσθηση όμως που υπήρχε στον δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη και τους συνεργάτες του δεν ήταν ότι θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει ο Πανόπουλος.

«Η αίσθηση που υπήρχε ήταν ότι μετά την πώληση του ξενοδοχείου Σαλέ και των εγκαταστάσεών του στον Γιάννη Καλπαζίδη, θα αναζητούσε πιθανότατα την βοήθεια του Δήμου για την διεξαγωγή των αγώνων Κ19, Κ17, Κ15 που πλέον δεν θα μπορούν να διεξάγονται στα γηπεδα που φιλοξενούνταν ως τώρα», ανέφερε ανώτατη πηγή του Δήμου Ξάνθης στο ThrakiSportS.

Πλέον ο Δήμος Ξάνθης θα πρέπει να βγει και αυτος μπροστά, να αναζητήσει και αυτός κάποιον ισχυρό επιχειρηματία. Το ραντεβού με τον Πανόπουλο στις 19:00 το απόγευμα αναμένεται με ενδιαφέρον. Στο ραντεβού έχουν κληθεί σύμφωνα με πληροφορίες και άλλοι δήμαρχοι και ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, καθώς η ομάδα του ΑΟΞ ειναι η μοναδική όλης της περιφέρειας σε ανώτατο επίπεδο.

Δεν ειναι βέβαιο πάντως ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και τον συναγερμό στον οποιο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες το Δ’ Σώμα Στρατού στον Έβρο, ότι τελικά θα μπορέσει να παραστεί στην συνάντηση ο ίδιος ο περιφερειάχης Χρήστος Μέτιος που από το πρωί βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη. Αν δεν τα καταφέρει, θα εκπροσωπηθεί προφανώς από τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη.