Ανέλαβε σύμβουλος Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΑΟ Ορεστιάδας ο Βασίλης Στοάκης

Την έναρξη συνεργασίας με τον Βασίλη Στοάκη ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας.

Η εκτενής ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Στοάκη, ο οποίος θα αποτελέσει τον σύμβουλο επικοινωνίας και Marketing του Συλλόγου μας. Πάνω στις γνώσεις του και την επιστημονική του κατάρτιση, η ομάδα θα κινηθεί όπως πρέπει για να κτίσει τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας της νέας εποχής εμπνευσμένη από την πλούσια ιστορία του συλλόγου.
Το βιογραφικό του Βασίλη Στοάκη:
Ο 30χρονος αθλητικός συντάκτης απο το Διδυμότειχο είναι απόφοιτος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ και της σχολής Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Εδώ και 12 χρόνια μένει στην Κομοτηνή και αποτελεί αθλητικό συντάκτη του «Παρατηρητή της Θράκης» έχοντας δουλέψει στο παρελθόν για 6 χρόνια στην Sportday καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Πανθρακικού στην Superleague. Σαν υπεύθυνος επικοινωνίας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΓΑΣ Κομοτηνή, την ΑΕ Κομοτηνής και συνεχίζει στον Πανθρακικό ενώ η δουλειά του στην ΑΕ Κομοτηνής στην Volleyleague την σεζόν 2018/19 απέσπασε πολλές θετικές κριτικές από όλο το αθλητικό κοινό. Πρόσφατα ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα Digital Marketing in Sports στο Barca Innovation Hub παίρνοντας το Certificate Online Strategy, Branding and Communications και Certificate Generation and Fan Engagement ενώ διαθέτει Πιστοποιητικό Digital Marketing & Social Media από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το International Diploma in Marketing and Communications από την Vellum Global Educational Services και Βεβαίωση Κατάρτισης Σπουδών στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο «Δημόσιες Σχέσεις – Public Relations» . Τέλος παρακολούθησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Sports Management» στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης.
Ο ρόλος του στην ομάδα μας θα είναι συμβουλευτικός ως προς το κομμάτι του Marketing, Management και Επικοινωνίας συμβάλλοντας για την προώθηση του Brandname του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας σε όλο το πανελλήνιο. Προσφατα μάλιστα ετοίμασε 4σελιδο αφιέρωμα για τα 50 χρόνια του ΑΟΟ στην Sportday και ραδιοφωνικό αφιέρωμα με τους πρωταγωνιστές των επιτυχιών στο Ράδιο Παρατηρητής.