Τα πρόσωπα που ευχαρίστησε ονομαστικά ο Πανόπουλος στο «αντίο» του από το ποδόσφαιρο

Ο Χρήστος Πανόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το ποδόσφαιρό και την ομάδα τη Ξάνθης, αλλά τόνισε πως συνεργάστηκε με υπέροχους και τίμιους ανθρώπους στα 31 χρόνια πορείας του.

Στάθηκε ιδιαίτερα σε συγκεκριμένα άτομα, από την διοίκηση, τα διοικητικά συμβούλια, το τεχνικό επιτελέιο με Έλληνες και ξένους προπονητές, μέχρι και τους οργανωμένους και πιστούς φίλους της ομάδας.

Συγκεκριμένα τόνισε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Κοκκάλα για αυτά που ζήσαμε τότε και όλους αυτούς που συμμετείχαν στα διοικητικά συμβούλια στην συνέχεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Άρη Πιαλόγλου και Νίκο Επιτρόπου που ήταν δίπλα μου στα 31 χρόνια σε όλα τα καλά και κυρίως τα κακά. Επίσης στον Γιάννη Παπαδημητρίου που από παιδί τον είχα στην ομάδα, τον έκανα αρχηγό και στην συνέχεια Τεχνικό Διευθυντή. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Γιώργο Στράτο που τον πήρα από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, για αυτα τα οποία μέχρι τώρα υπέφερε μαζί μας και για τα όσα άντεξε στα δύο χρόνια προεδρίας στην Super League. Θέλω να ευχαριστήσω του Έλληνες προπονητές που όλοι όσοι πέρασαν άφησαν κάτι. Θα σταθώ ιδιαίτερα στο Γιάννη Ματζουράκη που παίξαμε στο Ουέφα, στον Βασίλη Δανιήλ με την εργασία τους στις ακαδημίες και τα παιδιά που ανδείξαμε και τον Νίκο Καραγεωργίου που παίξαμε Ουέφα αλλά και τώρα στο τελείωμα της ομάδας αυτής (λόγω αποχωρήσεως μου). Από τους ξένους προπονητές ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ραζβάν Λουτσέκσου για αυτά που μας έμαθε αλλά και του μάθαμε κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους «Xanthifans». Είναι ηρωικοί αλλά λίγοι φίλαθλοί μας. Είναι ότι πιο ηθικό υπάρχει σαν σύνδεσμος και κουλτούρα. Αυτές είναι αλήθειες.»