Αδιαφορία για την αποχώρηση Πανόπουλου από τα ΜΜΕ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (+photos)

Θα περίμενε κανείς η ανακοίνωση Πανόπουλου ότι αποχωρεί από την Ξάνθη και γενικά το ποδόσφαιρο, στο οποίο έχει βάλει την σφραγίδα του τα προηγούμενα 31 χρόνια έχοντας μεταξύ άλλων αποτελέσει τον εμπνευστή της Super League, θα ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σε όλα τα μεγάλα αθλητικά sites.

Αμ δε! Το αντίο του Πανόπουλου που κι αν έχει ταϊσει τον αθλητικό Τύπο με τις ολοσέλιδες καταχωρήσεις του στο παρελθόν, για τις πιο πολλές από τις μεγάλες αθλητικές ιστοσελίδες περνά στα ψιλά. Δείγμα ότι δεν ενδιαφέρει το αναγνωριστικό κοινό; Δεν πουλά πλέον η Ξάνθη και ο Πανόπουλος; Ουδείς ξέρει. Πάντως ΔΥΟ ΩΡΕΣ μετα από αυτήν την ανακοίνωση, η είδηση δεν υπάρχει στα βασικά θέματα καμίας μεγάλης ιστοσελίδας (με ελάχιστες εξαιρέσεις).

Στο gazzetta δεν ειναι καν στα τέσσερα κεντρικά του θέματα. Ουτε στην ιστοσελίδα sport-fm. Αλλά δεν είναι καν ένα από τα πέντε βασικά θέματα του metrosport, που είναι και μέσο της Βόρειας Ελλάδας. Στο άλλο μέσο της θεσσαλονίκης με σχετική αναγνωσιμότητα, την sfina, η είδηση βρισκόταν στην 6η θέση από τα 7 κεντρικά θέματα.

Ούτε στο novasports εκτιμάται το αντίο του Πανόπουλου ως ένα από τα 6 κύρια θέματά του. To onsports είναι οπαδικό του Παναθηναϊκού και ίσως είναι λογικό ότι δεν προτάσσει θέμα από Ξάνθη. Το ίδιο και για τα ερυθρόλευκων αισθημάτων to10, το fws και το fosonline.

Ακόμα και στο sdna δεν ειναι ούτε πρώτο ούτε δεύτεριο ούτε τρίτο θέμα, αλλά βρίσκεται στην 4η θέση της κεντρικής του σελίδας. Μόνο στο sport24 παίζει ψηλά το θέμα, όχι πρώτο μεν αλλά τουλάχιστον δεύτερο. Στο αδελφάκι του, το contra, δεν υπάρχει καν στον ορίζοντα αλλά δεν σχολείται και με την επικαιρότητα.

Τέλος, μόνο σε ένα μέσο είδαμε ο Πανόπουλος δυο ωρες μετά το τέλος του από την Ξάνθη να παίζει πρώτο θέμα. Αυτή ειναι η ιστοσελίδα του sportime. Παρακάτω παρουσιάζονται με printscreen τα «πρωτοσέλιδα» των κορυφαιων ελληνικων ηλεκτρονικών ιστοσελίδων (με δεξι κλικ μπορειτε να τα δειτε σε μεγεθυνση)…