«Ξήλωσε» και «διέγραψε» οτιδήποτε είχε σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη το Σαλέ

Για το μεσημέρι της Τρίτης έχει ανακοινωθεί η συνέντευξη Τύπου του Χρήστου Πανόπουλου αλλά μια μικρή λεπτομέρεια που έχει την σημασία της είναι ο τόπος που αυτή θα διεξαχθεί.

Η συνέντευξη ΔΕΝ θα παραχωρηθεί όπως πάντα στο ξενδοχείο Σαλέ αλλά σε χώρο του προπονητικού κέντρου της ομάδας. Αλλη μια κίνηση-ένδειξη ότι πλέον η ΠΑΕ Ξάνθη δεν έχει καμία σχέση με το Σαλέ, που επί χρόνια αποτελούσε την έδρα των γραφείων αλλά και των ακαδημιών της ομάδας.

Οπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS μέσα στην περίοδο της καραντίνας η ΠΑΕ Ξάνθη προχώρησε σε διαγραφή οποιασδήποτε αναφοράς υπήρχε στην ιστοσελίδα της για το Σαλέ και τα γήπεδά του, τα οποία επί τόσα χρόνια χρησιμοποιούσαν οι ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας.

Τότε είχε επίσης αποκαλυφθεί ότι μπορεί η ΠΑΕ Ξάνθη να προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, αλλά όπως είχε αναδείξει το ThrakiSportS το Σαλέ από την πλευρά του στην δική του ιστοσελίδα εξακολουθούσε να μιλα για προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθη. Πλέον όμως και αυτό έχει αλλάξει από την ιστοσελίδα του.

Μάλιστα σε μια κίνηση συμβολισμού έχει αλλάξει και η πινακίδα του Σαλέ. Προφανώς με εντολή Καλπαζίδη, του νέου ιδιοκτήτη δηλαδή, έχουν αφαιρεθεί όλα τα στοιχεία που θύμιζαν την ΠΑΕ Ξάνθη και πλέον στην είσοδο, εκεί που παλιά υπήρχε τοο Skoda Ξάνθη και αργότερα το Xanthi FC, πλέον υπάρχει απλά η ονομασία Le Chalet ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορά πουθενά στην ΠΑΕ Ξάνθη.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος διαχειριστής του Σαλέ Δήμος Τζώρτζης κατέθεσε ως μάρτυρας του ΠΑΟΚ στο CAS – ο μόνος εν τέλει που κατέθεσε από την πλευρά του δικεφάλου ως μάρτυρας.

Είναι προφανές ότι δόθηκαν οι απαραίτητες εντολές και αυτό που έκανε σιωπηρά και αθόρυβα όλο το προηγούμενο διάστημα η ΠΑΕ Ξάνθη, αποκόβοντας κάθε σχέση με το Σαλέ και την ιδιοκτήτρια εταιρεία του Vialand που έχει πωληθεί στον Καλπαζίδη, το έκανε και η πλευρά του Καλπαζίδη, της Vialand και του Σαλέ.

Είναι πλεόν φανερό και από την πλευρά αυτήν ότι δεν έχουν (ή δεν θέλουν να έχουν ή θέλουν να δείχνουν ότι δεν θέλουν να έχουν αλλά τέλος πάντων σε κάθε περίπτωση αυτήν την στιγμή δεν φαίνεται να έχουν) την παραμικρή σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη, την διοίκηση, τα γραφεία ή έστω τις ακαδημίες της. Πλέον έχουν αφαιρεθεί και οι σχετικές αναφορές που υπήρχαν στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Και κάπως έτσι εξηγείται και η απόφαση να δοθεί η συνέντευξη Πανόπουλου όχι στο Σαλέ, έστω και αν θα χρειαζόταν να ενοικιαστεί για κάποιες ώρες μια αίθουσά του, που διαθέτει ως ξενοδοχείο όλα τα κονφόρτ, αλλά στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθη που υπενθυμίζεται ότι ανήκει διοικητικά στα Πηγάδια του Δήμου Αβδήρων, για αυτό και η πρόσφατη μεταφορά της καταστατικής έδρας της ΠΑΕ από τον Δημο Ξάνθης…