Volley League: Υπέγραψε στον Ολυμπιακό και κατηφορίζει στο λιμάνι ο Κασαμπαλής

Στα ερυθρόλευκα θα ντυθεί την νέα χρονιά ο Σταύρος Κασαμπαλής καθώς θα μετακομίσει την νέα χρονιά στον Ολυμπιακό.

Μετά από δύο χρόνια ο Εβρίτης πασαδόρος επιστρέφει στην Ελλάδα από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ για χάρη του Ολυμπιακού καθώς ο ίδιος αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Καζάζη, προπονητή της ομάδας.

Οπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS από την περασμένη εβδομάδα, 25 χρονος πλέον πασαδόρος θα αποτελεί το δίδυμο στην πάσα των Πειραιωτών δίπλα στον 39 χρονο Στιβαχτή αποτελώντας ένα δυνατό και έμπειρο δίδυμο στα χέρια του προπονητή τους.

Ο Κασαμπαλής κάνοντας το μεγάλο άλμα που ο ίδιος αναζητούσε, στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Eίμαι πολύ ενθουσιασμένος που το όνειρο να γίνω μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού παίρνει σάρκα και οστά. Ευχαριστώ τους ιθύνοντες του συλλόγου για την ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο μου. Βλέποντας ποιοι θα είναι οι συμπαίκτες μου και τα άτομα τα οποία θα μας καθοδηγούν νιώθω ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό. Ανυπομονώ να πιάσουμε σκληρή δουλειά και μέσω αυτής να δώσουμε στον κόσμο του Ολυμπιακού πολλές χαρές και αξέχαστες στιγμές».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σταύρο Κασαμπαλή. Ο διεθνής Έλληνας πασαδόρος (ημ. Γέννησης 01/06/1995), ύψους 1,91μ. υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών».