Με ψήφο και από τον Μάνο Γαβριηλίδη οριστική και επίσημη αναβολή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος

Οπως αναμενόταν και είχε διαφανεί από το πρωί μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την ακατάλληλη Ριζούπολη από την Αστυνομία και την Περιφέρεια Αττικής, ο τελικό τους Κυπέλλου Ελλάδος αναβάλλεται.

Σχετική ανακοίνωση βρήκε λιγο μετά τις οκτώ το βράδυ από την ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Εκτακτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. απεδέχθη σήμερα την ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων και αποφάσισε την αναβολή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 που είχε προγραμματισθεί για τις 26 Ιουλίου 2020. Ο τελικός θα διεξαχθεί σε τόπο και χρόνο που θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με βάση τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις, αναφορικά με τις διαδικασίες και την οργάνωση του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ είναι με την ιδιότητα του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης. Από την στιγμή που η απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων είναι ομόφωνη, είναι προφανές ότι υπέρ της αναβολής έχει ψηφίσει και ο Κομοτηναίος παράγοντας. Η τελική απόφαση της αναβολής ελήφθη από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, στην οποία δεν μετέχει ο ξανθιώτης Γιώργος Πανίδης ως μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ. Ωστόσο είναι προφανές ότι με αυτήν του την ιδιότητα θα έχει λόγο στην νέα απόφαση για τον τόπο και τον χρόνο διεξαγωγής του τελικού, με βάση την ανωτέρω ανακοίνωση.