Η τελική βαθμολογία στους Διασυλλογικούς Ανδρών – Γυναικών: Πρωτιά για ΠΑΣ Πρωταθλητών στη Θράκη, ακολούθησαν Εθνικός και Ρήσσος

Μετά την ολοκλήρωση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών στη Δράμα, γνωστοποιήθηκαν και οι τελικές βαθμολογίες.

Ο ΓΣ Σέρρες ’93 αναδείχθηκε με ευκολία κορυφαία ομάδα της περιφέρειας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜ-Θ με 335 βαθμούς έναντι 244 του ΣΚΑ Δράμας και 175 του ΟΚΑ Καβάλας που ακολούθησαν.

Στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης αι πρώτη από την Θράκη ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής με 148 βαθμούς. Πήρε 94 πόντους στους άνδρες (δευτερη θέση μαζί με ΣΚΑ Δράμας και πίσω από τις Σερρες ’93) και 54 από γυναικες (5η θεση).

Ακολούθησαν στην γενική κατάταξη ο Εθνικος Αλεξανδρούπολης και ο Ρήσσος Κομοτηνής με 95 βαθμούς. Ο Διομήδης Ξάνθης κατέκτησε την 9η θέση στην ΑΜ-Θ και 4η μεταξύ των ομάδων της Θράκης.

Ενδεκατος και 5ος αντίστοιχα ο Πολυνίκης Ορεστιάδας ενώ από πλευράς του γεωγραφικού μας διαμερίσματος ακολούθησαν Πρωτέας Αλεξανδρούπολης, Δρομέας Θράκης και ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης.