Η στιγμή οικογενειακής ευτυχίας του Βασίλη Τοροσίδη κατά την απονομή του 7ου τίτλου του με τον Ολυμπιακό

Για έβδομη φορά στην καριέρα του στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος ο Βασίλης Τοροσίδης. Η πρώτη ήταν το 2007. Ανύπαντρος ακόμα και χωρίς προφανώς παιδια.

Τότε μόλις είχε πάρει μεταγραφή από την Ξάνθη και είχε μπροστά του μια λαμπρή καριέρα. Μια καριέρα που τον έφετε συμπαίκτη του τεράστιο Φραντσέσκο Τόρι στην Ρόμα, μετά στην Μπολόνια και αρχηγό για τέσσερα χρόνια της Εθνικής Ανδρών στην οποία ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές.

Δεκατρία χρόνια μετά από αυτήν την κούπα έχουν αλλάξει πολλά. Και την στιγμή που σήκωνε το έβδομο προσωπικό του τρόπαιο της Super League με την φανέλα του Ολυμπιακού, είχε λίγο πιο δίπλα του τα πιο αγαπητά του πρόσωπα. Οικογενειάρχης πλέον, με δυο παιδιά, ό,τι πιο σπουδαίο επίτευγμα έχει πετύχει στη ζωή – όπως και ο ίδιος λέει.

Επί χρόνια τα προστάτευε από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή την ξεχωριστή και για τον ίδιο φορά όμως τα είχε μαζί του. Και αυτή η στιγμή, αυτή η φωτογραφία, ίσως είναι το μεγαλύτερό του τρόπαιο από οποιοδήποτε άλλο έχει κατακτήσει στην αθλητική του καριέρα…