Γ’ Εθνική: Ανανέωσε Κομεσίδη η Αλεξανδρούπολη και προανήγγειλε «μπαμ» ως το τέλος της εβδομάδας

Δύο ευχάριστες ειδήσεις επεφύλασσε προς το φίλαθλο κοινό της η ανακοίνωση της Ένωσης Αλεξανδρούπολης που αφορά τον αγωνιστικό τομέα.

Τις υψηλές της βλέψεις ενόψει της ερχόμενης σεζόν σκοπεύει να επιβεβαιώσει η Ένωση Αλεξανδρούπολης, προχωρώντας σε σημαντικές κινήσεις ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αρχικά, οι Εβρίτες ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον πολύπειρο 32χρονο αμυντικό Δημήτρη Κομεσίδη. Ο Θρακιώτης αμυντικός αποτελεί ίσως τον ποιοτικότερο παίκτη της αμυντικής γραμμής της Ένωσης, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ σπουδαίες παραστάσεις από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο της χώρας. Επέστρεψε στην νεοσύστατη ομάδα της γενέτειρας του πριν από ένα χρόνο (συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2019), μένοντας ελεύθερος από τον ΟΦΗ στον οποίο αγωνίστηκε για 2,5 χρόνια. Ξεκίνησε από την ΠΑΕ Θράκη, για να μετακομίσει αργότερα στην Ξάνθη όπου αγωνίστηκε για μία πενταετία (2010-2015). Έχει αγωνιστεί επίσης σε Παναιτωλικό και Λάρισα.

Παράλληλα η διοίκηση της Ένωσης προανήγγειλε μια μεταγραφική «βόμβα» μέχρι το τέλος της εβδομάδας, δημιουργώντας αρκετό ενδιαφέρον στον κόσμο της ομάδας για την εξέλιξη της είδησης αυτής.

Παρακάτω, η ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης:

«Η Αλεξανδρούπολη FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο στόπερ Δημήτρη Κομεσίδη. Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στην νέα πρόκληση. Τέλος μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί και μεταγραφικό ΜΠΑΜ…. από το ΔΣ.»