Χωρίς μετάλλια αλλά με ένα ρεκόρ και πολλές εμπειρίες επέστρεψε από την Φλώρινα η αποστολή του Εθνικού

Στη Φλώρινα βρέθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο οι μικροί αθλητές πινγκ πονγκ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων.

Λόγω COVID-19 πραγματοποιήθηκε μόνο το ατομικό αγώνισμα στο οποίο αγωνίστηκαν οι Σωτήρης Σωτηρόπουλος, Φάνης Μήτκας, Χρήστος Αϊβάζης και Άννα Μητκα.

«Οι αθλητές μας εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους πλασαρίστηκαν σε καλές θέσεις και σίγουρα επιστρέφουν με θετικό πρόσημο γεμάτοι εμπειρίες για το μέλλον», αναφέρει ο Εθνικός σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας πληροφορούμαστε ότι βρέθηκαν μεν εκτός μεταλλίων, ωστόσο ο Φάνης Μήτκας συμμετείχε σε έναν αγωνα όπου σημειώθηκε στη Φλώρινα ίσως και ρεκόρ πόντων σε δύο σετ σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, από τότε φυσικά που μπήκαμε στην εποχή των 11 πόντων.

Συγκεκριμένα, το τρίτο σετ στον αγώνα του Θεοφάνη Μήτκα με τον Κωνσταντίνο Ισαακίδη στα νοκ άουτ (γύρος «32») έληξαν με 23-21 υπέρ του Εβρίτη αθλητή που έτσι προκρίθηκε στην 16άδα της διοργάνωσης

Την αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συνόδευσαν στη Φλώρινα οι Παύλος Τελοπουλος, προπονητής της ομάδας και Δημήτρης Σωτηρόπουλος, έφορος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.