Άγνοια Πιαλόγλου για τις προθέσεις Πανόπουλου: «Κι εμείς δεν ξέρουμε αλλά 30 χρόνια είναι πολλά…»

Ο Αρης Πιαλόγλου είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ξάνθη. Θεωρητικά είναι ο πιο στενός συνεργάτης του Πανόπουλου. Το δεξί του χέρι. Δεν νοείται να συμβαίνει κάτι που αφορά τον ΑΟΞ και να μην το γνωρίζει.

Από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 ο ίδιος έχει συμπληρώσει περίπου 35 χρόνια προσφοράς στην ομάδα. Τα 20 από αυτά ως πρόεδρος και τα τελευταία και ως διευθύνων σύμβουλος, από τότε που αποχώρησε από αυτήν την θέση ο κουμπάρος του Νίκος Επιτροπου.

Είναι πολλές οι φήμες και τα δημοσιεύματα ότι ο ίδιος θα αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο και θα αφήσει τα ηνία της διοίκησης στη νέα γενιά. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι η θητεία του μόλις πριν δυο μήνες ανανεώθηκε – κατά τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ τον Μάιο. Και η νέα θητεία του κανονικά είναι διετής.

Είναι βέβαιο ότι και ο ίδιος έχει κουραστεί – ειδικά αυτή η κόντρα που ξέσπασε με τον Κούγια τον έριξε πολύ γιατί δεν είναι του δικού του επιπέδου οι εκφράσεις που ακούστηκαν και κυρίως γράφτηκαν σε επίσημες ανακοινώσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν βρέθηκε στην Λάρισα για το κρίσιμο ματς της τελευταίας αγωνιστικής, αν και συνηθίζει να συνοδεύει την ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Σε κάθε περίπτωση θα στηρίξει την όποια απόφαση Πανόπουλου. Αλλά επισήμως δηλώνει ότι και ο ίδιος δεν γνωρίζει τι σκοπεύει να πει ο μεγαλομέτοχος την Τρίτη. «Κι εμείς δεν ξέρουμε ακόμη τις τελικές αποφάσεις του…..περιμένουμε τη Δευτέρα (σήμερα) τον Πανόπουλο να μας πει τις τελικές σκέψεις του, πάντως 30 χρόνια είναι πολλά. Θέλει να φύγει πλέον….αλλά ν’ αφήσει την ομάδα σε ασφαλή χέρια», είπε ο Άρης Πιαλόγλου σε δήλωσή του στον «Μαχητή».

Είναι άγνωστο αν στην διάρκεια της Δευτέρας ο Πιαλόγλου έγινε σοφότερος. Πάντως σε όσους τον ρώτησαν ήταν «σφίγγα». Ακόμα πιο «σφίγγα» όμως λέγεται ότι είναι ο Πανόπουλος. Μάλιστα, ο τελευταίος έκλεισε ακόμη και το κινητό μετά την «φόρτιση» του 0-0 με την ομάδα της Λάρισας και το άνοιξε την επόμενη μέρα, «δείγμα του πόσο ήθελε να ηρεμήσει από το άγχος όλων αυτών των τελευταίων ημερών», σχολιάζει το ίδιο δημοσίευμα του «Μαχητή»…