Βάζει Δήμο Ξάνθης και Περιφέρεια ΑΜ-Θ στην επόμενη ημέρα του ΑΟΞ ο Χρήστος Πανόπουλος

Ο Χρήστος Πανόπουλος έχει προαναγγείλει για την Τρίτη το μεσημέρι μια συνέντευξη Τύπου που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θεωρείται βέβαιο ότι πολλά θα αλλάξουν στην ΠΑΕ.

Φημολογούνται πολλά. Τα πιο πολλά έχουν σκιαγραφηθεί από το ThrakiSportS σε διάφορα άρθρα του. Το πιο σημαντικό όμως είναι η πρόθεση που φέρεται να έχει ο μεγαλομέτοχος να βάλει στο παιχνίδι της επόμενης ημέρας του ΑΟΞ τους πολιτικούς άρχοντες του τόπου και κυρίως τον Δήμο Ξάνθης και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Δίαυλοι πάντα υπήρχαν. Τα τελευταία χρόνια τόσο η Περιφέρεια όσο και ο Δήμος έκαναν εκδηλώσεις τιμής για τον Πανόπουλο προσωπικά η πρώτη και για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ η δεύτερη. Υπάρχουν και παράπονα ότι φέτος ειδικά δεν στηρίχθηκε η ομάδα από την πλευρά τους όπως θα έπρεπε, αλλά η αιτία σε αυτό ίσως οφείλει να αναζητηθεί και στην ίδια την ΠΑΕ και τα στελέχη της.

Η ουσία είναι ότι με τον νέο αθλητικό νόμο πλέον οι ΟΤΑ μπορούν μέχρι και στο μετοχικό κεφάλαιο επαγγελματικών ομάδων να μετέχουν. Κάτι που απαγορευτόταν ρητά. Οπως έχει γράψει και στο παρελθόν ο Αθλητάμπουρας στο ThrakiSportS, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε κάποια στιγμή και εφόσον δεν βρεθεί αγοραστής, το ενδεχόμενο να δούμε τον Πανόπουλο να δίνει όλες τις μετοχές στον Δήμο Ξάνθης (και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ) και να αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι.

«Τέτοια στιγμή δεν υπάρχει στον ορίζοντα, τουλάχιστον για την ώρα», λένε αυτοί που ισχυρίζονται ότι ξέρουν. Ωστόσο προσθέτουν ότι ο Πανόπουλος έχει πάρει την απόφαση να ενεργοποιήσει την τοπική αυτοδιοίκηση. Μάλιστα, με βραδινή του ανάρτηση το aox1967 αποκαλύπτει ότι για την Τρίτη, ημέρα της πολυαναμενόμενης συνέντευξης Πανόπουλου, έχει κλειστεί και… τιμερής του ιδιοκτήτη της ομάδας με τον δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά για το μέλλον του ΑΟΞ, που όλα δείχνουν ότι από την Τρίτη με τον εναν η τον άλλον τρόπο θα γυρίσει σημαντική σελίδα στην σύγχρονη ιστορία του…