Γ’ Εθνική: Το παλεύει μετά τον Σιώπη και για Λίτσκα η Αλεξανδρούπολη!

Το μεγάλο κόλπο γκρόσο προσπαθεί να κάνει με τον Γιώργο Λίτσκα η Ένωση Αλεξανδρούπολης, όπως και με τον Δημήτρη Σιώπη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ εύκολο, αφού τους παίκτες βολιδοσκοπούν ομάδες ακόμα και Super League.

O Λίτσκας ο οποίος κατάγεται από το Τυχερό Έβρο και έχει καλές σχέσεις με τον υπεύθυνο της ομάδας Παναγιώτη Λογαρά από τις ακαδημίες του οποίου και ξεκινησε, θα έχει μια συναντηση με τους ανθρώπους της Αλεξανδρούπολης στο τέλος του μήνα, ωστοσο οι προτάσεις που έχει ο παίκτης της Δόξας Δράμας από καλές και δυνατές οικονομικά ομάδες δύσκολα να τον αφήσουν ασυγκίνητο.

Οι άνθρωποι της Εβρίτικης ομάδας έαν πάει καλά και η επόμενη συναντηση με τον υποψήφιο Εβρίτη επενδυτή δεν τα παρατούν αν και ξέρουν πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, όπως και στην περίπτωση του Δημητρη Σιώπη .

Ο 25χρονος (γεννημένος στις 16 Ιουνίου 1995) επιθετικός της Δόξας Δράμας, που ξεχωρίζει για το ύψος του (1.87), εγινε επαγγελματίαςμε τον Πανθρακικό φέτος ξεκίνησε σε Νέστο Χρυσουπολης με τον οποίο είχε 11 τέρματα, και το Φεβρουάριο μετακόμισε στην Δόξα Δράμας όπου αγωνίστηκε σε 2 αγώνες. Στο παρελθόν αγωνίστηκε ακόμα στον Έβρο Σουφλίου, στην Καβάλα (δυο θητειες), στην Δόξα Δράμας (δυο θητείες) και στον Καραισκάκη Αρτας.

Στα υπόλοιπα μετωπα η Αλεξανδρουπολη μετά την παραμονη των Μπαρμπαγιάννη, Πατσιώρα, Μαλτέζου, Μαυρομάτη, Αμπραχαμιάν, Καβατζικιώτη και Ευθυμιάδη θέλει να λύσει το θέμα παραμονής των Κομεσίδη, Συνοδινού και της μεταγραφής του Καρτσαμπά, ενω σημαντικό μέλημα είναι η ενίσχυση με έναν επιθετικό που λεχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Γ’ Εθνική σε Καβάλα, Ξάνθη και Ροδόπη.