Γ’ Εθνική: Αλλαγή δεδομένων και επιστροφή στην Ξάνθη για τον Ανδρέα Σαμαρά

Στην Ξάνθη μετά από ένα χρόνο στην δυνατή ΕΠΣ Καβάλας και στους λόρδους του Βύρωνα επιστρεφει ο νεαρός αμυντικός Ανδρεάς Σαμαράς.

Ο 20χρονος πλάγιος μπακ σύμφωνα με Καβαλιώτικα μέσα θα παρέμεινε στον φιλόδοξο και φέτος Βύρωνα που έχει ενισχυθεί εντυπωσιακά, αφού σπουδάζει και στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Καβάλας, ωστόσο επελεξε να επιστρέψει στην Ξάνθη έχοντας το δέλεαρ της Γ’ Εθνικής με τον Ορφέα Ξάνθης του Μπάμπη Χατζημεστή.

Ο γιος του γνωστού προπονητή που φέτος επέστρεψε στον πάγκο του Αστερα Μαγικού, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Λεύκης και συνέχισε σε ακαδημίες Ξάνθης, Άρη Αβάτου, Απόλλωνα Ξάνθης και στην Ασπίδα Ξανθης με την οποία πήρε με το απόλυτο το πρωτάθλημα ενώ αγωνίστηκε και στη Γ’ Εθνική.

Στη συνέχεια πήρε την μεγάλη απόφαση για πρώτη φορά να αγωνιστεί σε ομάδα εκτός του Νομού Ξάνθης και να αποδεχθεί την πρόταση του Βύρωνα, λόγω της διαμονής του στην Μακεδονική πόλη καθώς σπουδάζει στο ΔΙ.ΠΑ.Ε Καβάλας. Επιστρέφει όμως για τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις στα πάτρια εδάφη.