ΔΣ στην ΕΟΠΕ με θέμα και την wild card του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Α2 Ανδρών

Διοικητικό Συμβούλιο προγραμματίστηκε στην ΕΟΠΕ με θέμα στην ημερήσια διάταξη και την υπόθεση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται.

Οπως έχει αναδειξει το ThrakiSportS, ο Εθνικός μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από την Volley League δήλωσε συμμετοχή στην νεοσύστατη Pre League, ωστόσο δεν υπήρξε καμία ελεύθερη θέση εκεί. Βάσει των κανονισμών μετά την αποχώρηση μπορεί να λάβει μέρος μόνο σε περίπτωση που υπάρχει κενή θέση σε κάποια κατώτερη κατηγορία.

Αυτή η ελεύθερη πτώση έχει ως αποτέλεσμα τελικά η πρώτη ελεύθερη θέση να βρεθεί στην Α2 Ανδρών. Ακόμα και έτσι όμως, για να γίνει δεκτή ομάδα πέραν όσων προβλέπει η προκήρυξη χρειάζεται απόφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ. Αυτό το ΔΣ προγραμματίστηκε (μέσω τηλεδιάσκεψης) και πλέον έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για να ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα μετέχει ο Εθνικός όπως και η Ελπίδα Αμπελοκήπων που επίσης αποχώρησε από την Α1.

Όλα δείχνουν, όπως εξ αρχής έχει γράψει το ThrakiSportS, οτι αυτή η κατηγορία θα είναι η Α2 Ανδρών – στον ίδιο όμιλο προφανώς στον οποίο θα μετέχουν ο Ερμογένης Ξάνθης και ο Έβρος Σουφλίου. Μια κατηγορία πιο κάτω από την ΑΕ Κομοτηνής και τον Άθλο Ορεστιάδας που δηλώθηκαν κανονικά και θα λάβουν μέρος στην Pre League. Το ΔΣ και οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται εντός των επ