Αποχωρεί «στοχοποιημένος» και με πολλά χρωστούμενα από την ΑΕ Καραϊσκάκης ο Κυβελίδης!

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης εκ των αρχηγών του συλλόγου του Καραισκάκη την περσινή χρονιά αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Αρτας.

Ο 34χρονος πρωην επιθετικός και του Πανθρακικου (16 συμμετοχές- 1γκολ κόντρα σε Ολυμπιακό, για μιση σεζόν το 2012) σε αυτά τα 16 χρόνια που αγωνίζεται στην Ελλάδα έχοντας περάσει από ιστορικές ομάδες όπως το Αιγάλεω, η Δόξα Δράμας, η Παναχαϊκή, ο Πανθρακικός, η Κέρκυρα, ο Απόλλων Σμύρνης, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Άρης και η Καλαμαριά. Φέτος είχε 17 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ.

Στη δήλωσή του στην mikriliga τονίζει πώς τα οφειλόμενα είναι ακόμα πολλά, ενώ διαψεύδει και την ανακοίνωση της ομάδας της Άρτας, πώς έχουν πληρωθεί όλοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Προσφέραμε τόσα πολλά στην ομάδα… Ο κ. Δράκος τηρούσε τις συμφωνίες που είχαν γίνει, όμως στη συνέχεια άλλαξε η διοίκηση. Η νέα διοίκηση παρά το γεγονός πώς αναγνώρισε τα συμφωνηθέντα, δεν τα τήρησε.

Στη συνέχεια επειδή οι αρχηγοί, οι μεγάλοι, μπήκαμε μπροστά με τη δήλωση ότι ήμασταν απλήρωτοι, που είναι και αλήθεια, στοχοποιηθήκαμε. Η διοίκηση είχε ανακοινώσει πώς ήμασταν πληρωμένοι, κάτι που δεν ισχύει!

Η συνεργασία μας με το σύλλογο λύθηκε, όμως είναι ακόμα πολλά τα οφειλόμενα. Αυτό που θέλω να περάσω μέσα από αυτήν την ιστορία και στα νέα παιδιά, είναι να προσέχουν τις συμφωνίες τους, έτσι ώστε να μην αναγκαστούν να έρθουν στη θέση μας!»