Υποδοχή της Ξάνθης με “Σουζάνα” και τον ύμνο του… ΠΑΟΚ! Ένταση με Κούγια (+video)

Με διάφορες εκτελέσεις της περίφημης “Σουζάνας”, αρχης γενομένης με αυτήν του Τζίμη Πανούση για την “πουτανα τη ζωή”, έγινε η υποδοχή της Ξάνθης στο AEL FC Arena όταν βγήκε για προθέρμανση.

Ακολούθησαν και άλλες εκτελέσεις του άσματος, με κυρίαρχη αυτήν των Art Company. Αίσθηση προκάλεσε ωστόσο ότι κάποια στιγμή τα μεγάφωνα του γηπέδου της Λάρισας άρχισαν να παίζουν… τον ύμνο του ΠΑΟΚ.

Λίγο νωρίτερα έκανε την είσοδό του ο Αλέξης Κούγιας. Μπηκε απο πλάγια αριστερα, οπως θα βλεπετε από τις οθονες σας, από το σημειακι του κορνερ έχοντας μαζι τους και συνοδεια και περασε μπροστα απο τον παγκο της Ξάνθης.

Χαιρέτησε τον Νίκο Καραγεωργίου αλλά καθώς προχωρούσε μπροστά υπήρξε μάλλον κάποιος λεκτικος διαπληκτισμός με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος πάντως εδειξε να παραμένει ψύχραιμος σε αντίθεση με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ που συνοδεύονταν από τέσσερα νεαρά άτομα σε αυτό το πέρασμά του.

Την ίδια ώρα ο τιμ μανατζερ Κωστας Τσαλίκης μιλούσε στο κινητο ενώ οι παίκτες που εκαναν προθερμανση για λλιγο σταμάτησαν και κοιτούσαν.