Στα δικαστήρια στέλνει ο Σταφυλίδης τον Βρύζα για δανεικά και αγύριστα ύψους 50.000 ευρώ

Νέο δημοσίευμα είδε το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με το οποίο ο Ζήσης Βρύζας φέρεται να έλαβε δανεικά και αγύριστα με αποτέλεσμα να οδηγείται στα δικαστήρια για χρέος που δεν έχει αποκληρώσει.

Το δημοσίευμα προέρχεται από την ιστοσελίδα to10 και αναφέρει ότι ο εκ των αρχηγών της Εθνικής Ανδρών Κώστας Σταφυλίδης φέρεται να διεκδικεί ποσό της τάξεως των 50.000 ευρώ από τον πρώην παίκτη της Ξάνθης, το οποίο φερεται να του είχε δανείσει πριν τρία χρόνια, όταν ο Βρύζας ήταν τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ομάδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας to10 που αναδημοσιεύεται από όλα τα μέσα του ομίλου Μαρινάκη, ο Βρύζας θα βρεθεί στα δικαστήρια «κατηγορούμενος προσεχώς μιας και ο Κώστας Σταφυλίδης, μέσω του δικηγόρου του Κωνσταντίνου Ζέμπερη, κινήθηκε ήδη νομικά σε βάρος του».

Προσθέτει το δημοσίευμα: «Πενήντα χιλιάδες ευρώ του πήρε ο Βρύζας, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο άσος της Χοφενχάιμ. Δανεικά και αγύριστα. Πριν από τρία χρόνια. Όταν δηλαδή ο Βρύζας ήταν τεχνικός διευθυντής της εθνικής μας ομάδας! Ναι. Κορυφαίος παράγοντας στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Δανεικά από ποδοσφαιριστή της εθνικής ομάδας. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα».

Το δημοσίευμα θυμίζει επίσης «ότι ο Ζήσης Βρύζας βρέθηκε κατηγορούμενος στο δικαστήριο και από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Για δανεικά 65.000 ευρώ σε μια ιστορία του 2013. Πέρσι μάλιστα μετά την εκδίκαση της υπόθεσης βγήκαν δύο ακίνητα του, σε πλειστηριασμό για χρέη». Καταλήγοντας, ο συντάκτης αναρωτιεται: «Είναι δυνατόν μέσα στην εθνική ομάδα να ζητάει λεφτά ο τεχνικός διευθυντής από τον παίκτη; Και μετά απορούμε γιατί το εθνόσημο ισοπεδώθηκε; Γιατί χάνουμε από κάθε πικραμένο;».

Η σχετική ανάρτηση έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής σε συσχέτιση και με το γεγονός ότι ο Ζήσης Βρύζας το τελευταίο διάστημα φέρεται να συνεργάζεται και πάλι ως μάνατζερ με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μέχρι την ώρα της αναδημοσίευση από το ThrakiSportS δεν υπήρχε κάποια αντίδραση από την πλευρά του ιδιαίτερα αγαπητού στην Ξάνθη Ζήση Βρύζα, στην οποία διαμένει μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της σχέσης που έχει με την πόλη όχι μόνο λόγω του περάσματός του από τον ΑΟΞ αλλά και λόγω της συζύγου του Νατάσσας, που προέρχεται από τις πιο γνωστές και αγαπητές επιχειρηματικές οικογένειες της πόλης.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑΦΥΛΙΔΗ – ΒΡΥΖΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ