Καραγεωργίου: «Ένα ολόκληρο κράτος τα έβαλε με τη μικρή Ξανθούλα που εκπροσωπεί ένα ευαίσθητο σημείο της χώρας…»

Ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Καραγεωργίου, αρκετά φορτισμένος μίλησε μετά από την αναμέτρηση της ομάδας του μιλώντας για το αγχος που ένιωθαν οι παίκτες τις τελευταίες μέρες, αλλα και το σεβασμό που δεν είχαν σα μια ομάδα τόσο ευαίσθητης περιοχής.

Στην κάμερα της NOVA είπε:

«Πολύ άγχος, πολύ πίεση, χωρίς να τα αξίζει αυτά η ομάδα. Μια που μου δίνεται η δυνατότητα πρέπει να αναφερθώ στο ότι αυτή η ομάδα κατάφερε να σωθεί μέσα απο τα πλέι αουτ ενώ έχει 36 βαθμούς όχι 24, βα΄ζοντας πολλές από κάτω.

Μια Ελλάδα ολόκληρη ενδεχομένως και το κράτος τα έβαλε με τη μικρή Ξανθούλα που εκπροσωπεί ένα ευαίσθητο σημείο της χώρας. Η διαίσθηση μου είναι ότι έπρεπε να έχει μια καλύτερη συμπεριφορά απέναντι μας. Παρ όλες τις δυσκολίες καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Μερικοί από τους παίκτες κλαίγανε όχι επειδή σωθήκαμε αλλά από την πίεση και το άγχος όλων αυτών των ημερών. Έπρεπε εν μέσω της κατάστασης με τον κορωνοϊό να προσπαθήσουν αν προετοιμαστούν για ένα τόσο κρίσιμο ματς επί μία ολόκληρη εβδομάδα, μερικοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό, αλλά δεν πειράζει. Αυτό το άγχος και η πίεση σε πνίγει. Το καταλαβαίνω γιατί μου έχει συμβεί και εμένα πολλές φορές όταν αγωνιζόμουν, μπορεί ο κόσμος να μην μπορεί να το καταλάβει».