Μέχρι την Τετάρτη η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής για το «3on3» της Θύελλας Φερών! Οι κανονισμοί του τουρνουά…

Το άλλο Σαββατοκύριακο 25-26/7 είναι προγραμματισμένο το «3on3» της Θύελλας Φερών, στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ έναντι Κλειστού Γυμναστηρίου Φερών.

Η ομάδα των Φερών ανακοίνωσε ότι η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής είναι μέχρι την Τετάρτη 22/7 και ώρα 14:00, ενώ το απόγευμα της ίδια μέρας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση

Οι ανακοινώσεις της ομάδας για την προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής και τους κανονιμούς του τουρνουά:

«Παρακαλούνται όλες οι ομάδες που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Τουρνουά 3on 3 να το κάνουνε έως την Τετάρτη 22/7/2020 και ώρα 14:00.Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19:00 ώρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομίλων και οι ώρες των αγώνων.Στην κλήρωση μπορούν να παρευρίσκονται και οι αρχηγοί των ομάδων.»

«ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3ΟΝ3
1η ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 4 ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΩΝ 5 ΟΜΑΔΩΝ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ 4 ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΚ ΑΟΥΤ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΑΡΚΟΥΝ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΒΟΛΕΣ Η’ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΑΟΥΤ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΛΗΓΕΙ ΣΤΟΥΣ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ Η’ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ 10 ΛΕΠΤΩΝ. ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΛΑΘΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΠΟΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΛΑΘΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΗ. ΑΠΟ ΤΟ 4 ΟΜΑΔΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΒΟΛΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΛΗ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΛΕΙ ΑΠ Η’ ΣΟΥΤ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ 4 ΦΑΟΥΛ.ΣΤΗ ΒΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣΚΕΜΕΝΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ Η ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΟΧΗ.Η ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΙ 12 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣΚΕΜΕΝΟΥ Η’ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΦΑΟΥΛ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΛΕΠΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙ ΝΙΚΗΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΛΑΘΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΗΡΩΣΗ. 2η ΗΜΕΡΑΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΚ ΑΟΥΤ.ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ:
1)ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ
2) ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΝΤΩΝ(ΕΠΙΘΕΣΗΣ-ΑΜΥΝΑΣ)
3) Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ
4) ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
Ο 1ος ΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ 16ο,Ο 2ος ΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ 15ο ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΑΡΚΟΥΝ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΛΗΓΕΙ ΣΤΟΥΣ 21 ΠΟΝΤΟΥΣ Η’ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ 15 ΛΕΠΤΩΝ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΑΟΥΤ Η’ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΒΟΛΕΣ.Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ.ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ(4) ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ ΜΕ ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ 10 ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ.»