Volley League: Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς

Την μεγάλη μεταγραφή του Νίκολα Μιγιαίλοβιτς ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός μπαίνοντας και αυτός με εμφατικό τρόπο στο μεταγραφικό παζάρι και επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες του ThrakiSportS.

Ο Σέρβος ακραίος με το επιτυχημένο του πέρασμα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την περίοδο 2013-2014 και 2015-2016 όταν και έκανε το άλμα στην καριέρα του αγωνιζόμενος σε Σαμόντ, Γκντάνσκ και Ρεν, όπου με την τελευταία έπαιξε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο εκρηκτικός Νίκολα Μιγιαίλοβιτς στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος “μπόμπερ”, το όνομα του οποίου εδώ και 4 χρόνια “έπαιζε” στο μεταγραφικό παζάρι για υους Πειραιώτες, άνοιξε το χορό των ανακοινώσεων. “O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς. Ο διεθνής Σέρβος ακραίος (ημ. γέννησης, 8/8/1989), ύψους 1.91μ. υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών

O πρώην Εβρίτης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού και ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση για εμένα που εντάσσομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού, κάτι που αποτελούσε ευχή μου από την πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα. Ξέρω ποιοι είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού, να βρίσκεται πάντα στην κορυφή, και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους πετύχουμε και να έχουμε μαγικές στιγμές με την ομάδα και τον κόσμο».