Ικανοποίηση και δηλώσεις Τοροσίδη για το «pasillo» από τον ΟΦΗ: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, συγχαρητήρια»

Ο ξανθιώτης αρχηγός του Ολυμπιακού ξεκίνησε βασικός στο Ηράκλειο και το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον ΟΦΗ, που δεν θα το θυμόμαστε τόσο για τα αγωνιστικά, αφού οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν εύκολα με 3-1, τόσο για το pasillo που είδαμε πρώτη φορά στην Super League, το χειροκρότημα δηλαδή και η αναγνώριση της αντίπαλης ομάδας προς την πρωταθλήτρια κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε στην κάμερα της nova μετά το τέλος του αγώνα για αυτή την κίνηση, δινοντας τα συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΟΦΗ από την διοίκηση μέχρι τους παίχτες, ενώ τόνισε πως τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να μας εκπλήσουν αλλά να τις θεωρούμε φυσιολογικές καθώς έτσι πρέπει να γίνεται στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Τοροσίδη:

«Θέλω να δώσω από την μερία μου συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να μας εκπλήσει, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάτι που είναι αυτονόητο δεν πρέπει να το βλέπουμε ως έκπληξη. Σίγουρα ο ΟΦΗ έκανε το κάτι διαφορετικό, γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια η διοίκηση, οι παίχτες και ο προπονητής. Ξέρω πολύ καλα ότι οι άνθρωποι που απαρτίζουν αυτή την διοίκηση και ιδιαίτερα ο Γιώργος και ο Γιάννης Σαμαράς είναι πολύ αξιόλογοι και μπορώ να καταλάβω ην φιλοσοφία τους πάνω στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να μιμηθούνε πολλές ομάδες τον ΟΦΗ και να έχουμε ανάλογες προσπάθειες και ενέργειες, ώστε το ποδόσφαιρο να γίνει ακόμα καλύτερο στην Ελλάδα γιατί το έχει ανάγκη.»

Οι στιγμές από το επίσημο κανάλι του ΟΦΗ: