Επιστολή Ξάνθης στη Super League για να ΜΗΝ επικυρωθεί η βαθμολογία χωρίς τη νέα απόφαση της Εφέσεων

Επιστολή στην Super League έστειλε η Ξάνθη με αφορμή την απόφαση του CAS που επέστρεψε τους 7 βαθμούς στον ΠΑΟΚ αναφορικά με την υπόθεση της φερόμενης «πολυιδιοκτησίας» και ενόψει της νέας συζήτησης της υπόθεσης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η ομάδα της Θράκης, από την οποία αφαιρέθηκαν επτά βαθμοί λόγω της απόφασης της Εφέσεων για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ζητά από τη διοργανώτρια αρχή να ΜΗΝ προχωρήσει στην επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος μέχρι την έκδοση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, επειδή η απόφαση που θα εκδοθεί θα επηρεάσει τη τελική βαθμολογική κατάταξη.

Επίσης ζητά από την ΕΠΟ να φροντίσει ώστε η απόφαση να συζητηθεί άμεσα στην Επιτροπή Εφέσεων, όπως προβλέπει η απόφαση του CAS.

Η Ξάνθη έχει «σύμμαχο» τον ΚΑΠ  που αναφέρει ότι εφόσον εκκρεμεί απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που επηρεάζει τη βαθμολογία των θέσεων που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που αφορούν το πρωτάθλημα ή τον υποβιβασμό, η βαθμολογία του πρωταθλήματος για τις συγκεκριμένες θέσεις δεν μπορεί να επικυρωθεί.