Volley League: Παραμένει ο Δεληκώστας στον ΠΑΟΚ και ήδη σαρώνει στο μεταγραφικό παζάρι

Με κεκτημένη ταχύτητα έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά ο ΠΑΟΚ με τον πρώτο λόγο σε αυτόν να έχει ο Εβρίτης προπονητής της ομάδας, Κώστας Δεληκώστας, ο οποίος παραμένει στην ομάδα.

Ο “Δικέφαλος” παρα τον αποκλεισμό στα ημιτελικά των πλέι οφ από τον μετέπειτα πρωταθλητή Παναθηναϊκό έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι με ξεκάθαρες επιλογές Δεληκώστα.

Οι πρώτες δύο κινήσεις του Εβρίτη προπονητή ήταν ο πολύ καλός Βραζιλιάνος ακραίος Μπατατζίμ από την Κηφισιά και ο έμπειρος από το πολύ δυνατό Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και εξίσου Βραζίλιανος πασαδόρος Τέλες ενώ την υπογραφή του έχει και ο Βέλγος διαγώνιος Ντε Ντρις, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην μέση της χρονιάς.

Εκτός από τις σίγουρες μεταγραφές που αναφέρθηκαν μόλις, όπως έγραψε από την Κυριακή το ThrakiSportS, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά και στην επιστροφή του Αλεξανδρουπολίτη Ραφαήλ Κουμεντάκη, προσωπική επιλογή του Δεληκώστα καθώς έχει εξελιχθεί μαζί του, ενώ φήμες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει προτάσεις και σε Κοκινάκη και Ρανκέλ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλες οι κινήσεις και οι προτάσεις που έχουν γίνει είναι προσωπικές επιλογές του Κώστα Δεληκώστα, ο οποίος έχει ως στόχο την επιστροφή του “Δικεφάλου” στην κορυφή της Volley League.