Β’ Εθνική: Η Αρετσού Καλαμαριάς αντικαθιστά το Στρατώνι στον όμιλο ΓΑΣ Κομοτηνή και Λεύκιππου Ξάνθης

Αποσύρεται η ιστορική ομάδα του Στρατωνίου από τις Εθνικές Kατηγορίες μετά από δεκαεφτά συνεχόμενα έτη παρουσίας, ενώ την θέση του στον όμιλο των δύο θρακιώτικων ομάδων παίνρει όπως συμφωνήθηκε η Αρετσού Καλαμαριάς.

Η ανακοίνωση του Προέδρου του Στρατωνίου Κωνσταντίνου Κατσαβαβάκη:

«Όλα στη ζωή έχουν κάποιο σημείο που τελειώνουν. Μετά από 17 συνεχή χρόνια στις εθνικές κατηγορίες και συνολικά 467 αγώνες σε πρωταθλήματα και κύπελλο η ομάδα μας δεν θα συνχίσει στη Β’ Εθνική με την παρούσα μορφή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές, τους βοηθούς προπονητή, τους γυμναστές, τους γιατρούς, τους φυσικοθεραπευτές, τους εφόρους, τους λίγους αλλά πιστούς φιλάθλους και πάνω από όλα τους 114 αθλητές που τίμησαν τη φανέλα της ομάδας μας. πίσης να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές,κριτές,κομισάριους,τους ανθρώπους της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. και φυσικά της Ε.Ο.Κ..
Το ταξίδι ήταν δύσκολο αλλά στο τέλος μένουν μόνο οι χαρές και βεβαίως οι καλές σχέσεις που έγιναν μέσω του αθλητισμού. Το όνομα του μικρού χωριού μας ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα(Ρόδο,Κρήτη,Αμαλιάδα,Πάτρα,Μεσολόγγι,Αγρίνιο,Κέρκυρα,Γιάννενα, Αθήνα και όλη την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα) με όχημα την ομάδα και αυτό μας γεμίζει περηφάνια.
Το σωματείο θα συνεχίσει την πορεία του με μεγάλο όνειρο την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο χωριό μας και το ανδρικό μας τμήμα θα συνεργαστεί με τον Α.Ο. Αρετσούς Καλαμαριάς.
Καλή δύναμη σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος στις δύσκολες μέρες που έρχονται.
Εκ του Δ.Σ.
Κατσαβαβάκης Κωνσταντίνος
Πρόεδρος Σ.Α. Στρατωνίου».