Α2 Ανδρών: Αποχώρησε ο ΣΠΑ Καρδίτσας, τέλος ένα από τα πιο μακρινά ταξίδια για Ερμογένη Ξάνθης και Έβρο Σουφλίου

Ειδήσεις έβγαλαν οι ειδικές προκηρύξεις που ανάρτησε η ΕΟΠΕ για τον καταμερισμό των πρωταθλημάτων με την πιο τρανταχτή εκτός της δημιουργίας της Pre League να είναι και η αποχώρηση του ΣΠΑ Καρδίτσας από το Πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλοί είχαν κάνει γνωστό ότι δεν θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα μέσα από τις τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν και αυτό ήρθε να επιβεβαιωθεί και μέσω της προκήρυξης που κοινοποίησε η ΕΟΠΕ.

Όπως γίνεται αντιληπτό ένα από τα πιο μακρινά ταξίδια που θα είχαν να πραγματοποιήσουν Ερμογένης Ξάνθης και Έβρος Σουφλίου στον Βόρειο Όμιλο της Α2 Ανδρών δεν θα υπάρχει στο πρόγραμμα των δύο ομάδων, πράγμα που μειώνει και τα έξοδα.

Το πιο μακρινό βέβια παραμένει αυτό στην Λαμία όπου αγωνίζεται η Φθία, αλλά και αυτό μπορεί να αποφευχθεί αν προχωρήσει ο σχεδιασμός σε υποομίλους. Αναλυτικά, ο Βόρειος Όμιλος της Α2 Ανδρών σύμφωνα με την ειδική προκήρυξη περιλαμβάνει τις εξής ομάδας:

ΑΣΑ Εβρος Σουφλίου, Ενωση Τούμπας (ΜΕΝΤ), ΑΣ Ερμογένης Ξάνθης, ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας, ΑΣ Μακεδονικός, ΓΣ Πανηπειρωτικός Ιωαννίνων, ΑΕΝ Πανοράματος, ΑΠΣ Φθία Λαμίας και ΧΑΝΘ

Δείτε την ειδική προκήρυξη: