Από τον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ελλάδα μετά το διπλό του ΠΑΟΚ στον ΟΣΦΠ

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ είχε ως αποτελεσμα μόνο μια ομάδα στην Ελλάδα τη σεζόν 2019-2020 να διατηρήσει το αήττητο, αφού ο Ολυμπιακός το έχασε. Και είναι μια είδηση με ιδιαίτερο θρακικό ενδιαφέρον αυτή που αφορά την μοναδική ομάδα που παρέμεινε αήττητη στις τέσσερις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναφερόμαστε βεβαίως στον πρωταθλητή του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, στον οποίο μετέχουν οι ομάδες της Θράκης, τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα του ρέκορντμαν συμμετοχών σε επίπεδο Α’ Εθνικής με 9 διαφορετικές ομάδες και πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, Άγγελου Διγκόζη και των Θρακιωτών ποδοσφαιριστών Θεοχάρη Ψάλτη, Θανάση Γιανναράκη και Ευθύμη Τσάπαρη με απολογισμό 18 νίκες και 4 ισοπαλίες και συγκομιδή 58 βαθμών σε 22 αγώνες παρέμεινε η μόνη αήττητη ομάδα πλέον μεταξύ των τεσσάρων εθνικών πρωταθλημάτων (κάτι στο οποίο βέβαια συνέβαλε και η διακοπή του πρωταθλήματος).

Έπρεπε βεβαιώς να σημειωθεί η ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, ώστε τα «Λιοντάρια» να είναι μόνη αήττητη ομάδα. Στη γενικότερη εικόνα των εθνικών πρωταθλημάτων, ο  πρωταθλητής της Super League Ολυμπιακός έχει πλέον μια ήττα, μία φορά έχασε στο πρωτάθλημα της Super League 2 ο ΠΑΣ Γιάννινα, τρεις ήττες είχαν τα Τρίκαλα στη Football League και στους ομίλους τη Γ’ Εθνικής οι πρωταθλητές είχαν, στον 2ο όμιλο ο Αλμωπός Αριδαίας (δύο ήττες), στον 3ο ο Πιερικός (μία ήττα), στον 4ο η ΑΕΠ Καραγιαννίων (δύο ήττες), στον 5ο η Καλλιθέα (δύο ήττες), στον 6ο η Ρόδος (μία ήττα), στον 7ο ο Αστέρας Βλαχιώτη (τρεις ήττες) και στον 8ο η Επισκοπή (μία ήττα στα πλέι οφ).