Υπόσχεται «γλέντι» και καλεί Πανόπουλο, Πιαλόγλου και Καλπαζίδη στη Λάρισα με νέα ανακοίνωση ο Κούγιας

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση και εξαπολύει φουλ επίθεση κατά της Ξάνθης αλλά και του ΠΑΟΚ, με αφορμή την ανακοίνωση των βυσσινί για τη Σουζάνα και την απάντηση από την ομάδα της Θράκης.

Η Λάρισα αναρωτιέται στην τοποθέτηση της τον λόγο που ενόχλησε τόσο η ανακοίνωση της για το ματς με τη Ξάνθη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Χρήστο Πανόπουλο αλλά και στον Αρη Πιαλόγλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Διαβάσαμε την απάντηση της ΠΑΕ Ξάνθη, δηλαδή των κ.κ. Μάκη Γκαγκάτση, Κυριάκου Κυριάκου, Παπαθεοδώρου του SDNA και ενός, που έκανε τα θελήματα και πήγαινε στο περίπτερο να αγοράσει τα τσιγάρα του πατρός Γκαγκάτση, ονόματι Βασιλόπουλου, αφού αυτοί τις γράφουν, οι οποίοι, για λογαριασμό του πραγματικού αφεντικού, μας απήντησαν και διερωτώμεθα τι είναι αυτό που σας ενόχλησε στην ανακοίνωση μας.

Εμείς τι γράψαμε ρε παιδιά;

Στο παιχνίδι Ξάνθη – ΑΕΛ της κανονικής διάρκειας, από την ώρα που πάτησε η αποστολή της ΑΕΛ στο γήπεδο σας μέχρι την ώρα που έφυγε, τα μεγάφωνα του γηπέδου έπαιζαν συνεχώς το αγαπημένο τραγούδι που πρώην ιδιοκτήτου της Ξάνθης με τα κόκκινα παντελόνια και τα κόκκινα αμάνικα Χρήστου Πανόπουλου, τη Σουζάνα και όσοι ήταν εκεί, δηλαδή καμία τριανταριά παιδιά από τις ακαδημίες και οι γονείς τους, αφού αυτοί είναι οι οπαδοί της Ξάνθης, έβριζαν εν χορώ με χυδαία συνθήματα τη Λάρισα και τον κ. Κούγια, ο οποίος δεν έκανε τίποτα άλλο από το να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδος μας και ανέδειξε στα δικαιοδοτικά όργανα την πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Εμείς στη Λάρισα το Σάββατο θα κάνουμε ακριβώς το ίδιο.

Από την ώρα που θα πατήσετε στο γήπεδο, μέχρι την ώρα που θα φύγετε, θα παίζουμε όλες τις εκτελέσεις του αγαπημένου τραγουδιού των Πανόπουλου – Πιαλόγλου, τη Σουζάνα, σε όλες του τις διεθνείς εκτελέσεις και σας καλούμε να έρθετε όλοι και να γλεντήσουμε μαζί.

Καλούμε και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου και των γηπέδων της Ξάνθης κ. Καλπαζίδη, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση ούτε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ούτε με την ΠΑΕ Ξάνθη, αλλά έτσι για να ενισχύσει τους πάμφτωχους Πανόπουλο και Συγγελίδη, από τα δισεκατομμύρια που έχει, έδωσε και λίγα εκατομμυριάκια για να αγοράσει ένα ξενοδοχείο, που δεν είχε ποτέ έναν πελάτη και κάτι γηπεδάκια, για να μην τον ενοχλεί ο απλός λαός όταν τα απογεύματα αθλείται στην ιδιοκτησία του (έτσι κάνουν οι δισεκατομμυριούχοι) μαζί με τον Πουρλιοτόπουλο, τον Τεβεκέλη, τον Μάκη Γκαγκάτση, τον Κυριάκο Κυριάκο και τον Πιαλόγλου, αλλά και με τον Πουρσανίδη, τον Μπέο και τον Μπελεβώνη, που ξέρουν και καλή μπάλα.

Στον κ. Καλπαζίδη θα δώσουμε την προεδρική σουίτα και στους υπολοίπους σουίτες με προσωπικές τουαλέτες για ευνόητους λόγους και για τη γνωστή χρήση.

Ακόμη θυμόμαστε την προσωπική ανακοίνωση του κ. Πιαλόγλου, ο οποίος από τότε έχει εξαφανιστεί και δεν πηγαίνει ούτε σε ένα συμβούλιο της Super League και εκεί έρχεται ένα πολύ νέο παιδί, που δεν θυμόμαστε το όνομα του, τον οποίον επίσης προσκαλούμε.

Σας ενημερώνουμε ότι καλεσμένους θα έχουμε και τους κ.κ. Λάμπρου, Απτόσογλου (διαιτητές του αλήστου μνήμης αγώνα της προηγούμενης σεζόν στην Ξάνθη), όλη την οικογένεια Σιδηρόπουλου με επικεφαλής τον προστάτη όλων των Ελλήνων διαιτητών, αλλά και τον κ. Περέιρα, που ελπίζουμε στο παιχνίδι του Σαββάτου να ορίσει έναν καλό ξένο διαιτητή και να μη δούμε πάλι κανένα διαιτητή τύπου Γιοβάνοβιτς από τη Σερβία, που στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ξέχασε τον ορισμό των πέναλτι.

«Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον», ό,τι και να κάνουν οι Μητσοτάκης – Γεραπετρίτης «για να μη χωριστεί η Ελλάδα στα δύο», όπως είπε και ο Μάκης ο Γκαγκάτσης στον Σαγόνια, εκεί που έθελξε με τα υπέροχα ελληνικά και τα υπέροχα νομικά του.

ΚΟΝΤΟΣ σταυρός, Αλληλούια!

Υ. Γ. Περιμένουμε εδώ και ημέρες ένα ευχαριστώ από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για τον καθαρό τρόπο, όπως κάνει πάντα η ομάδα μας, που αγωνιστήκαμε απέναντι στον Πανιώνιο, όπου δεν μας έδωσε ο οπαδός των ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (κάπου τα μπερδεύει λόγω του πατέρα του) Ζαχαριάδης δύο πέναλτι και έτσι με τη βοήθεια και του Σιδηρόπουλου σώθηκε ο Παναιτωλικός.»