Volley League: Ο υιός Μούχλιας ξεπέρασε τον μπαμπά! Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός

Μετά από 23 χρόνια όταν και ο Νίκος Μούχλιας, ο μπαμπάς, κατακτούσε το Πρωτάθλημα με τον Άρη έρχεται ο Βασίλης Μούχλιας να τον ξεπεράσει με δύο τρόπαια, Λιγκ Καπ και Πρωτάθλημα με την φανέλα του Παναθηναϊκόυ(δεν αγωνίστηκε στον δεύτερο τελικό! Αγωνίστηκαν Ανδρεάδης, Κουμεντάκης και Ριζόπουλος για τον Ολυμπιακό.

Το πρώτο σετ άνηκε εξ΄ολοκλήρου στον Ολυμπιακό, ο οποίος από τον πρώτο πόντο μπήκε με μεγάλη όρεξη και αποτελεσματικότητα και με τον Ρραφαήλ Κουμεντάκη να περνάει προς το τέλος του σετ στην θέση του διαγώνιου με σκοπό να δώσει επιθετικές λύσεις και ο ΟΣΦΠ να κερδίσει το σετ με 22-25.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με βασικό από πλευράς Ολυμπιακού τον Ανδρέαδη για καλύτερο μπλοκ. Το σετ πήγαινε στην πλευρά του Ολυμπιακού όταν μετά το 20-20 ένα ξέσπασμα του Παναθηναϊκού και ενώ είχε περάσει ο Κουμεντάκης σαν διαγώνιος για τους φιλοξενούμενους, να προσπεράσει και να κατακτήσει το σετ με 25-22 φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Παράσταση για έναν ρόλο το τρίτο σετ καθώς ο Παναθηναϊκός κάνοντας επίδειξη δύναμης έκανε το 2-1 στα σετ με 25-15 και με βασικούς τους Ανδρεάδη και Κουμεντάκη από πλευράς “ερυθρολεύκων”.

Το τέταρτο σετ ξεκίνησε πάλι με τον Παναθηναϊκό να βγάζει τρομερή όρεξη και να προηγείται με 7-2 με τους πράσινους να συνεχίζουν με τρομερό ρυθμό και τους φιλοξενούμενους να μην βρίσκουν λύσεις σε κανέναν σημείο κατακτώντας το σετ με 25-13 και να στεφθούν Πρωταθλητές Ελλάδος μετά από 14 χρόνια.