Τέλος ο Αλέξανδρος Μαστροδημήτρης από ΓΑΣ Κομοτηνή καθώς ανακοινώθηκε από τους Αετούς Βέροιας

Δεν θα συνεχίσει την μπασκετική του πορεία με την φανέλα του ΓΑΣ ο 21χρονος απόφοιτος οικονομικών του ΔΠΘ, Αλέξανδρος Μαστροδημήτρης, αφού ανακοινώθηκε από τους Αετούς Βέροιας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο νεαρός πλήν έμπειρος γκάρντ, ξεκίνησε από τον Αριστοτέλη Σταυρού και συνέχισε στον Άρη Θεσσαλονίκης. Στην συνέχεια έπιαξε για το εφηβικό και την κάτων των 20 του Ηρακλή, παίρνοντας ευκαιρίες και στην Α2. Πριν μας συστηθεί στην Κομοτηνή, είχε ακόμα ένα πέρασμα από τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Αλέξανδρος δεν θα είναι αντίπαλος με την Ασπίδα και τον Αρίωνα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού οι Αετοί είναι σε άλλο όμιλο.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ομάδα της Ημαθίας συμφώνησε με τον Αλέξανδρο Μαστροδημήτρη, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες και αν μη τι άλλο αναμένεται να προσδώσει ποιότητα και ενθουσιασμό στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων».
Αλέξανδρε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, ευχόμαστε να απολαύσεις το μπάσκετ με την ασπρόμαυρη φανέλα και να μας μεταδώσεις τον μπασκετικό ενθουσιασμό, που γνωρίζουμε καλά πως διαθέτεις σε μεγάλο βαθμό!»