ΕΠΣ Έβρου: Τελευταία προσπάθεια του Έβρου Σουφλίου να βγάλει διοίκηση!

Αμφίβολο, εκτιμάται, το μέλλον του Έβρου Σουφλίου, καθώς η διοικητική «λειψανδρία» λόγω αποχωρήσεων και έλλειψης ενδιαφέροντος, φέρνει νέο (δραματικό) εκλογικό κάλεσμα, «μήπως και…».

Σε ένα εξαιρετικά δύσκολο καλοκαίρι, που φαίνεται να καθιστά αβέβαιο ακόμη και το μέλλον της ομάδας, εξελίσσεται το τρέχον για τον Έβρο Σουφλίου.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από δύο συνεχόμενες φορές, που το σχετικό κάλεσμα της διοίκησης για υποβολή υποψηφιοτήτων προκειμένου να αναδειχτεί νέο ΔΣ, έπεσε στο κενό, οι Σουφλιώτες προέβησαν σε νέα πρόσκληση για αιτήσεις υποψηφίων να κατατεθούν ως την Τετάρτη, 15 Ιουλίου. Ευελπιστώντας πως, τούτη τη φορά, θα υπάρξει ανταπόκριση. Αλλιώς…

Εν πάση περιπτώσει -και καθώς το αμέσως προσεχές διάστημα κρίνεται εξαιρετικά σημαντικό- η (νέα) εκλογική πρόσκληση του Έβρου Σουφλίου έχει ως εξής:

Εν όψει της Επερχόμενης Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, καλούμε τα μέλη του σε Υποβολή Υποψηφιοτήτων για τα όργανα του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής επιτροπής. Οι αιτήσεις των υποψηφίων μπορούν να κατατεθούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ από τις (18:00-20:00) στα γραφεία του Συλλόγου καθώς και στο τηλέφωνο (6977288586).