ΕΠΣ Έβρου: Ανανέωσε με όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους… οπαδούς της με χιουμοριστική ανακοίνωση η Φουρτούνα

Τη χρονιά που τελείωσε βρήκε την Φουρτούνα Αλεξανδρούπολης στην 8η θέση έχοντας 19 βαθμούς σε 16 παιχνίδια.

Κρίνοντας την χρονιά ελπιδοφόρα γιατί αγωνιστικά βρεθήκαν στην καλύτερη θέση που έχουν τερματίσει μέχρι σήμερα αποφάσισαν να ανανεώσουν για τη νέα χρονιά με όλους τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο.

Η ανακοίνωση της αναφέρει:

Πριν από λίγες ημέρες έπεσαν οι τίτλοι τέλους για φέτος, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, της Φουρτουνάρας μας παίζοντας ένα φιλικό με την ομάδα των παλαιμάχων της Αλεξανδρούπολης με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο γήπεδο. Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά, γιατί η θερμοκρασία θύμιζε υποσαχάριες περιοχές και η όρεξη των ποδοσφαιριστών μελλοθάνατους που περπατούν τα τελευταία τους μέτρα.

Η χρονιά που τελείωσε, όχι όπως θα θέλαμε είναι η αλήθεια, ήταν η πλέον ελπιδοφόρα γιατί αγωνιστικά βρεθήκαμε στην καλύτερη θέση που έχουμε τερματίσει μέχρι σήμερα αλλά κυρίως εξωαγωνιστικά, αφού η προσπάθεια μας άρχισε να έχει την απήχηση που θέλουμε και πλαισιωθήκαμε από νέα πρόσωπα με όρεξη για συμμετοχή και προσφορά.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν, θέλουμε να πούμε ένα μπράβο σε όλους όσους προσέφεραν με οποιοδήποτε τρόπο στην Φουρτούνα, αγωνιστικά, με την φωνή τους, με την συμμετοχή τους σε συνελεύσεις ακόμη και με την απλή παρουσία τους σε καφενεία και εκδηλώσεις. Όλοι είναι σημαντικοί και όλους τους χρειαζόμαστε και για την επόμενη χρονιά που είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ακόμη καλύτερη σε όλα τα επίπεδα.

* Επειδή βλέπουμε ένα πυρετό ανακοινώσεων από τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής μας και επειδή είμαστε ζηλιάρηδες, η Φουρτούνα ανακοινώνει την ανανέωση όλων των ποδοσφαιριστών της για την επόμενη χρονιά. Κάναμε αμάν και πως να τους μάθουμε τι σχήμα έχει μπάλα, σιγά μην τους αφήσουμε να φύγουν τώρα. Επίσης ανακοινώνουμε την ανανέωση όλων των οπαδών μας, των δύο αγωνιστικών εμφανίσεων, βγάζοντας και είδηση ότι παλεύουμε για την μεταγραφή μίας τρίτης και ενός αλόγου που βόσκει δίπλα από το γήπεδο. Τέλος, θα ανανεώσουμε και όσες μπάλες μας έμειναν, αν και είμαστε σίγουροι ότι σε ένα δύο μήνες θα βόσκουν και αυτές, μαζί με το άλογο, στα γύρω αγροτεμάχια.

** Παρακαλείται ο κάτοχος του αυτοκινήτου με αριθμό πινακίδας ΑΒΓ1234 , μάρκας Τογιότα και χρώματος καρπουζί, να το μετακινήσει επειδή εμποδίζει.

*** Φουρτουνάρα έχω πονοκέφαλο….