Γ’ Εθνική: «Βόμβα» με Λάζαρο Ορφανίδη η Θαλασσιά

Μια τεράστια για τα δεδομένα της κατηγορίας μεταγραφή ολοκλήρωσε η Αναγέννηση Θαλασσιάς, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάζαρου Ορφανίδη, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Καβάλα.

Αφενός και πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση από τη νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική Αναγέννηση, δείχνοντας παράλληλα και τις φιλοδοξίες ενόψει του παρθενικού της ταξιδιού στον 1ο Όμιλο της κατηγορίας.

Όσον αφορά τον Λάζαρο Ορφανίδη, η ποιότητα του για τα δεδομένα της κατηγορίας είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που παρότι αμυντικός χαφ, έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις του γηπέδου (κυρίως σε όλες τις θέσεις των άκρων), ενώ έχει αρκετές παραστάσεις από το επίπεδο εθνικών κατηγοριών (Β’ και Γ’ Εθνική).

Προέρχεται (όπως και ο αδελφός του, Πέτρος Ορφανίδης) από τα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ζάκυνθο και Πανσερραϊκό. Ακολούθησε η παρουσία του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (τότε Football League) με τον Αιγινιακό, χωρίς ωστόσο να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και να αποχωρεί το 2018 με προορισμό τον Νέστο Χρυσούπολης. Στη Χρυσούπολη έμεινε εώς το καλοκαίρι του 2019, όταν αποχώρησε μεταπηδώντας λίγο δυτικότερα και συγκεκριμένα στον ΑΟ Καβάλας, στον οποίο συνυπήρξε με τον αδερφό του Πέτρο. Παρά τις πληροφορίες πως βρισκόταν στα πλάνα του Παύλου Δερμιτζάκη και πως συμφώνησε προφορικά για την ανανεώση του στον ΑΟΚ, εν τέλει τα δεδομένα ανατράπηκαν και ο Λάζαρος Ορφανίδης αποτελεί κάτοικο Θαλασσιάς.

Παρακάτω η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

Η Αναγέννηση Θαλασσιας ανακοινώνει ,την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ορφανίδη Λάζαρο και του ευχεται καλή δύναμη και σιδερένιος…