ΕΠΣ Ξάνθης: Παραμένει και ο Ανέστης Παπαδόπουλος στον Ηρακλή Ζυγού

Ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Νέου Ζυγού θα παραμείνει για ακόμη μία χρονιά ο Ανέστης Παπαδόπουλος.

Ο νεαρός κεντρικός μέσος, που αποτελεί παίδι της περιοχής και της ομάδας του Νέου Ζυγού Ξάνθης, θα συνεχίσει στον Ηρακλή παρά το γεγονός πως ο συλλόγος θα αγωνίζεται ξανά από τη νέα σεζόν στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, υπήρξε μέλος του ρόστερ που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης το 2018-2019, ενώ ήταν παρόν και στην μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο, της παρουσίας του δηλαδή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Στο παιχνίδι των Σερρών μάλιστα (με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό), ο Παπαδόπουλος φορέσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Ζυγού Ξάνθης: Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μαζί μας και στη νέα σεζόν θα είναι ο κεντρικός μέσος Αναστάσιος Παπαδόπουλος
Ο Ανέστης ήταν παρών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2018-19 και φυσικά στη συμμετοχή μας στην Γ’ Εθνική την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-20, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά Ανέστη, με υγεία πρώτα από όλα