Δημοσιεύθηκε το όνομα του 19χρονου παίκτη της Ξάνθης που νόσησε με Covid-19

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την Super League 1. Ήταν στην Ξάνθη και για τον λόγο αυτό η ομάδα μπήκε τέσσερις ημέρες σε καραντίνα ενώ μετατέθηκε και η αναμέτρησή της στη Λαμία.

Το όνομα του παίκτη της Ξάνθης που έπεσε “θύμα” του Covid 19 δεν είχε διαρρεύσει, παρά μόνο πως δεν βρισκόταν στην αποστολή της ομάδας για τον συγκεκριμένο αγώνα. Βεβαια, το ThrakiSportS είχε δώσει και την περασμένη Κυριακή αλλα και μόλις την περασμένη Πέμπτη την πληροφορία ότι επρόκειτο για κρούσμα που δεν είχε σχέση με την επιδημολογική κατάσταση στο Νομό Ξάνθης, πράγμα σημαντικό για την αποκατάσταση της δυσφήμισης που έτσι κι αλλιώς έχει υποστεί η περιοχή, αναφέροντας ότι η ιχνηλάτιση έδειξε ότι κόλλησε από συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού που ήρθε πρόσφατα από βαλκανική χώρα του εξωτερικού.

Οσοι ήξεραν ήδη ή είχαν υποψίες, επιβεβαίωσαν με αυτόν τον τρόπο τις πληροφορίες τους, όσοι δεν ήξεραν δεν θα μπορούσαν να μάθουν κάτι παραπάνω αφού το ThrakiSportS επέλεξε να μην δημοσιοποιήσει παραπάνω λεπτομέρειες σε σχέση με την ταυτότητα του παίκτη. Ωστόσο η ταυτότητα αυτή πλέον αποκαλύφθηκε από το Sport24 και μάλιστα από δημοσιογράφο που είχε φιλοξενήσει στις αρχές της σεζόν στο Σαλέ τον Πηγαδίων η ΠΑΕ Ξάνθη, στο πλαίσιο του ανοίγματος που έκανε σε μέσα ενημέρωσης των Αθηνών.

Ο λόγος για τον Ευάγγελο Μίχο που υπογραφει την επιτυχημένη παρασκηνιακή στήλη 24ο Ευαγγέλιο. Το βράδυ της Παρασκευής λοιπόν ο δημοσιογράφος και το συγκεκριμένο μέσο προχώρησαν στην αποκάλυψη του ονόματος, οπότε δεν έχει πλέον και νόημα να κρατάμε και εμείς στο ThrakiSportS μυστικό κάτι που ήδη έχει γραφτεί. Αντιγράφουμε λοιπόν από το 24ο Ευαγγέλιο αναφορικά με την ταυτότητα του κρούματος κορονοϊού στην Ξάνθη:

«Η στήλη έμαθε πως επρόκειτο για τον Νίκολα Στεπάνοβιτς, τον 19χρονο ύψους 1μ91 Σέρβο γκολκίπερ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από την Παρτιζάν στην Ξάνθη. Κόλλησε από τους γονείς του, οι οποίοι τον επισκέφτηκαν από την πόλη Σάμπατς στην Ξάνθη για να τον δουν.
Στην Σερβία βέβαια έχει ξεφύγει η κατάσταση, με δεκάδες κρούσματα κορονοϊού (μόνο την Παρασκευή επιβεβαιώθηκαν 382, με 18 νεκρούς στην χώρα), με τους γονείς του Στεπάνοβιτς να… μεταφέρουν άθελά τους την νόσο στην ακριτική πόλη και στον -γιο τους- τερματοφύλακα της Ξάνθης».