Τέλος η Κύπρος για τον «νερατζούρι» Γιάννη Πεχλιβανόπουλο! Γίνεται και αυτός «ελάφι»

Μετά τεσσερα χρόνια στην Κύπρο, μετακομίζει στην ομάδα της Ρόδου όπου θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο 26χρονος Θρακιώτης αριστερός μπακ χαφ Γιάννης Πεχλιβανόπουλος.

Ο πρωταθλητής με την ΕΠΣ Θράκης πριν 11 χρόνια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων αγωνιζόταν και φέτος στην δεύτερη κατηγορία της Κύπρου και στην Αγία Νάπα.

Ο Πεχλιβανόπουλος στο παρελθόν αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, της Ίντερ Μιλανου, στην Νίκη Βόλου, στην Κόρινθο, στον Τύρναβο, στον Φωκικό, στην Ζακυνθο, στον Παναργειακό πριν μετακομίσει Κύπρο, αρχικά στην ιστορική ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, στον ΘΟΙ Λακαταμίας και στην Αγία Νάπα. Στην Ρόδο θα αγωνίζεται και οι Χασομέρης και Πολίμος, με τα “ελαφια” να εμφανίζονται φιλόδοξοι ακόμα για δευτερη σερί άνοδο στο πρωτάθλημα της Football League.  

Η ανακοίνωση της Ρόδου:

«Ο Γιάννης Πεχλιβανόπουλος είναι ποδοσφαιριστής της Ρόδου. Γεννήθηκε στις 9/1/1994 στη Βέροια. Παίζει ως αριστερό μπακ. Εχει ύψος 1.77.
Προέρχεται από Ιντερ, Νίκη Βόλου, Κόρινθο, Παναργειακό, Ζάκυνθο, Αγία Νάπα και Διγενή Μόρφου στην Κύπρο.
Η Ρόδος τον καλωσορίζει και εύχεται στον Γιάννη Πεχλιβανόπουλο, να έχει μια χρονιά με επιτυχίες με στόχο την άνοδο της ομάδας μας στην μεγάλη εθνική κατηγορία».