Σχολίασε και ο Κούγιας για Ξάνθη-ΠΑΟΚ: «Τυχεράκηδες, συγχαρητήρια για το CAS αλλά μην χαίρεστε πολύ…»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας δηλώνει χαρούμενος για την εισαγωγή του γιου του στη Νομική Σχολή αλλά μέσα στην χαρά του δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την απόφαση του CAS.

Συγκεκριμένα, έστειλε… συγχαρητήριο μήνυμα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη αλλά και προτροπή να μην χαρούν πολύ γιατί θα τον βρουν μπροστά τους ξανά στην Επιτροπή Εφέσεων.

Τους χαρακτηρίζει μάλιστα «τυχεράκηδες» και σχολιάζει ότι σε μια δίκη και πήγε και ο Ολυμπιακός έχασε, κάτι που δεν είναι σίγουρο ότι θα εκτιμήσουν οι συνάδελφοί του στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Επειδή είμαι πολύ ευτυχισμένος σήμερα μετά την επιτυχία του γιού μου στις πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή του στην Νομική σχολή και χωρίς να με παρεξηγήσει κανείς και το εννοώ αυτό που λέω, θέλω να κάνω της εξής δήλωση:

Μετά την έκδοση της αποφάσεως του CAS που δικαιώνει ΠΑΟΚ και ΞΑΝΘΗ, «τυχεράκηδες σε μία δίκη δεν κατάφερα να παραστώ λόγω σοβαροτέρων άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων και κερδίσατε», συγχαρητήρια, αλλά μην χαίρεστε για πολύ γιατί στην Επιτροπή Εφέσεων θα είμαι πάλι παρών και τώρα θα έχω μαζί και τον γιό μου.
Εκείνον που λυπάμαι μόνο είναι ο Μελισσανίδης που χαιρόταν για την δεύτερη θέση.

Με πολλή αγάπη σε όλους,
Αλέξης Κούγιας»

Νωρίτερα, μέσ’ στην τρελλή χαρά είχε ανακοινώσει τα εξής:

Ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση αναφέρθηκε στον γιο του, Χρήστο Κούγια, ο οποίος αρίστευσε στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Αναλυτικά η προσωπική του δήλωση:

Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου μετά τις ημέρες που γεννήθηκαν τα δύο παιδιά μου και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας.
Ο γιός μου ο Χρήστος, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ μας, αρίστευσε στις Πανελλαδικές εξετάσεις και από σήμερα είναι φοιτητής της Νομικής.
Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα αναδειχθεί σε μία προσωπικότητα χρήσιμη στην κοινωνία.
Είναι ένα σεμνό και ταπεινό παιδί που σέβεται όλο τον κόσμο και είμαι βέβαιος ότι κάθε μέρα θα γίνεται καλύτερος άνθρωπος.
Είμαι πολύ συγκινημένος και πολύ χαρούμενος.
Εύχομαι όλοι οι γονείς όλου του κόσμου να ζήσουν την χαρά που ζω εγώ σήμερα.