Σχεδόν… πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός επειδή δεν επεστράφησαν οι βαθμοί της Ξάνθης

Η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην απόφαση του CAS ήρθε από τον υπεύθυνο Επικοινωνίας του συλλόγου Νικο Γαβαλά.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στην δήλωσή του ότι ξεκινά με το γεγονός ότι δεν επιστρέφονται οι 7 βαθμοί στην Ξάνθη. Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να ασχολείται πρωτίστως με την Ξάνθη και δευτερευόντως σχολείται με τον Σαββίδη, στη συνέχεια του μηνύματός του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Γαβαλάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που αποτελεί και την πρώτη επίσημη αντίδραση από κάποιον από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στην απόφαση του CAS:

«Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως το CAS δέχθηκε μερικώς και τις δύο εφέσεις, τόσο του ΠΑΟΚ, τον οποίο δεν αθώωσε για την παράβαση της πολυιδιοκτησίας όσο και του Ολυμπιακού, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να είναι παρών σε όλη τη διαδικασία ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα αποφασίσει τώρα ως προς τις παραβάσεις.

Για την περίπτωση της Ξάνθης η οποία δεν άσκησε έφεση, είναι σαφές ότι όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν και η αφαίρεση των 7 βαθμών παραμένει αφού κανείς δεν έχει αθωωθεί για την πολυιδιοκτησία.
Παράλληλα, είμαστε σε αναμονή του σκεπτικού της απόφασης του CAS που πρέπει να βγει πριν την εκδίκαση της Επιτροπής Εφέσεων.
Στην παρούσα φάση, κανείς δεν αθωώθηκε ούτε το CAS ακύρωσε την απόφαση ΕΕΑ που διαπίστωσε την πολυιδιοκτησία.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στις αναρτήσεις του κ. Γιώργη Σαββίδη. Καθώς ενώ έχει γίνει περίγελος ακόμα και στους οπαδούς της ομάδας του που βρίσκεται 17 βαθμούς πίσω μας, δεν έχει βάλει μυαλό και συνεχίζει να συκοφαντεί χυδαία την ομάδα μας ακόμα και τους αξιωματούχους της κυβέρνησης που τον έσωσαν από βέβαιο υποβιβασμό.
Καλό θα ήταν να ενημερωθεί για την σημερινή απόφαση πριν πανηγυρίσει γιατί ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν αθωώθηκε αν και το CAS είχε την αρμοδιότητα να δικάσει την υπόθεση στην ουσία και να τον αθωώσει, αλλά τώρα θα πρέπει να δούμε από ποιο πρωτάθλημα τελικά θα αφαιρεθούν οι βαθμοί, από το τρέχον ή από το επόμενο.»